Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Bayram İnsanısın?

Ne Kadar Bayram İnsanısın?

Begüm
20.07.2021 - 09:00

Bayramlar gerçekten içini heyecanlandırıyor mu? Testi çöz ve cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu bayramda neredesin?

2. Bayram kombinini seç bakalım!

3. Peki bayram mesajı atacak mısın?

4. Geldik en iyi bayram merasimine! Sen bayramda el öpüyor musun?

4. Geldik en iyi bayram merasimine! Sen bayramda el öpüyor musun?

5. Bayramın en sevdiğin tarafı hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bayramda uzun süredir görüşmediğin kişileri arayacak mısın?

7. Misafirlik konusunda ne düşünüyorsun?

8. Geldik son soruya... Kesilen o kurbanı bayramda yer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen bayram için doğmuşsun!

Bayramlar senin için o kadar önemli ki! Bayramda ne giyeceğini haftalar öncesinden hazırlıyorsun ve o güzel günün gelmesini bekliyorsun. Çünkü senin için bayramlar çok sihirli! En sevdiğin kişileri görüyor, ailenle vakit geçiriyor ve kalabalık gruplar arasında vakit geçiriyorsun. Bayramda yapılan her aktivite senin için büyük bir zevk. Gelenek ve göreneklerine o kadar bağlısın ki, gözlerimiz yaşardı! Bu bayramın gelişini de böyle sevinçle kutluyorsun. Sen bu dünyaya bir daha gelsen kesinlikle bayramın kendisi olurdun!

9. Sarılmanın ve sevginin insanısın!

Senin için bayramlar değerli çünkü sevdiğin insanlarla vakit geçirebiliyorsun. Yine de aylar öncesinden kıyafetlerini hazırlayıp çok da heyecanlanmıyorsun. Ama itiraf edelim bayramın yaklaşması seni heyecanlandırıyor. Herkesle öpüşüp sarılmak sana gerçekten çok iyi geliyor. Zaten koca bir sevgi yumağısın, sevgini bayramlarda herkese yayıyorsun. O yüzden de bayramların aranan yüzüsün diyebiliriz.

Bayramın bitmesini bekleyenlerdensin!

Evet bayramı kutluyorsun ama senin için önemli olduğundan değil, çevrendeki kişiler önem verdiği için kutluyorsun. Bu yüzden de bayramlar pek senlik değil. Birkaç kutlama mesajı ve aramasından sonra çok sıkılıyorsun. Yine de kabul edelim tatil olması bayramı sevmene sebep oluyor. Bayramlar senin için ekstra bir öneme sahip değil ama yine de onlardan öyle nefret etmiyorsun. Olsun da bitsin diye tüm bayram bekliyorsun resmen!

Bayram kim sen kim...

Evet bayramlar senin bu hayattaki bir numaralı düşmanın! Ne bayram kutlaması ne bayram yemeği... Hiçbiri senin ilgini çekmiyor hatta hemen bitsin diye dualar ediyorsun. Bu kalabalık, bu sevgi gösterisi pek senlik değil o yüzden de hemen sıkılıyorsun. Zaten bayramlarda her günün aynısı diye ortalıkta dolanman yok mu! Bu dünyaya bir daha gelsen kesinlikle bayram karşıtı bir protestocu olarak geleceğine eminiz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
47
27
16
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dicle Kaplan

Bayram kim sen kim... onedio beni tanıyor

Yorumcu

2. soruyu erkekler de çözer belki gibisinden biraz modifiye edebilirsiniz. Tam tersi yapılsaydı şuan femenler sokaklara dökülmüştü eşitlikçi(!) pankartlarıyla 😂 Devamını Gör

cansu ersan

Bayram kim sen kim