Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Z Nation'dan Godless'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Z Nation'dan Godless'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
17.08.2022 - 10:16

Gününü keyiflendirecek şahane bir dizi listesi hazırladık senin için. Bu listede korku dizileri, bilim kurgu dizileri, komedi dizileri gibi pek çok türden yapımlarla karşılaşacağını en baştan söyleyelim. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

Eğer hazırsan dizi listesine hızlıca girişi yapıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rita (2012-2020)

Rita (2012-2020)

Özet: Komedinin dramla iç içe geçtiği dizi, üç çocuğunu tek başına yetiştiren bir öğretmeni takip ediyor. Bekar bir anne olarak çocuklarını yetiştirirken birçok sorunla karşılaşan Rita’nın özel hayatında da işler pek yolunda gitmez. Kişisel hayatı söz konusu olduğunda kendi öğretmenine ihtiyaç duyan Rita’yı çoğu erkek başlarda oldukça yorucu bulur. Rita, hem profesyonel hayatını hem de özel yaşamını yoluna sokabilecek midir?

Oyuncular: Mille Dinesen, Carsten Bjørnlund, Lise Baastrup

Yaratıcı: Christian Torpe

Teenage Bounty Hunters (2020)

Teenage Bounty Hunters (2020)

Özet: Komedinin yanında bol aksiyonun da olduğu dizide Sterling ve Blair adlı iki kız kardeşin bir iş teklifiyle değişen hayatlarına dâhil oluyoruz. 16 yaşındaki ikiz kız kardeşler Sterling ve Blair, zamanını gençlik sorunlarıyla boğuşarak geçirir. Sonuçta hayatlarında okul, arkadaşlık, aile ve ilk aşk dengelemek yeterinde streslidir. Bu sırada cazip bir iş teklifi geldiğinde kardeşler buna karşı koyamaz. Deneyimli ödül avcısı Bowser tarafından işe alınan Sterling ve Blair, kendilerini suç dolu bir dünyanın içinde bulurlar.

Oyuncular: Maddie Phillips, Anjelica Bette Fellini, Kadeem Hardison

Yaratıcı: Kathleen Jordan

How to Sell Drugs Online (Fast) (2019-)

How to Sell Drugs Online (Fast) (2019-)

Özet: Bir lise öğrencisi, hayatının aşkını geri kazanmak için çabalarken en iyi arkadaşıyla birlikte Avrupa'nın en büyük çevrimiçi uyuşturucu işini kurar. Dizi gençlerin maceralarını takip ediyor.

Oyuncular: Lena Klenke, Damian Hardung

Yaratıcılar: Philipp Käßbohrer, Matthias Murmann

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seven Seconds (2018)

Seven Seconds (2018)

Özet: Polisiye-dram türünde işlenen dizi Jersey City'de geçiyor. Brenton Butler ve ailesinin hayatı beklemedikleri bir şekilde değişir. Kafkasyalı beyaz bir polisin, yanlışlıkla Afro Amerikan bir genci vurmasıyla gündem değişir. Gencin ağır şekilde yaralanmasıyla sonuçlanan olay yaşandıktan sonra şehirde büyük bir gerilim patlak verir. Polis ve vatandaşların arasındaki gerilim günden güne yükselirken olayın üzeri kapatılmaya çalışılır ve yüzyılın davası başlar.

Oyuncular: Clare-Hope Ashitey, Beau Knapp, Michael Mosley

Yaratıcı: Veena Sud

Top Boy (2011-)

Top Boy (2011-)

Özet: 2012 Bafta Ödülleri'nde En İyi Mini Dizi dalında aday olan Top Boy, çekişmeli bir çete hikâyesi anlatıyor. Uyuşturucu satıcılığı yapan bir grup insanın hayatına odaklanan ve sokak çetelerini de hikâyeye dâhil eden dizi Londra'nın doğu yakasında geçiyor.

Oyuncular: Ashley Walters, Kane Robinson, Malcolm Kamulete

Yaratıcı: Ronan Bennett

Person of Interest (2011-2016)

Person of Interest (2011-2016)

Özet: Eski bir CIA ajanı ve zengin bir programcı, yaşanabilecek suçları önceden tespit edip önüne geçebilecek bir sistem için işbirliği yapar. Bunun için yapay zekâyı kullanan ikiliyi birçok tehlikeli macera beklemektedir.

Oyuncular: Jim Caviezel, Michael Emerson, Taraji P. Henson

Yaratıcı: Jonathan Nolan

Godless (2017)

Godless (2017)

Özet: Western-dram türünde işlenen Godless, 1880'li yıllarda geçiyor. Roy Goode, Batı'ya terör estiren tehlikeli bir hayduttur. Ağır bir şekilde yaralanan Roy, New Mexico’daki kasabasına dönmek zorunda kalır. Roy, Alice Fletcher'in çiftliğinde gizlenerek sağlığına kavuşmaya çalışır. Roy'u yakalamaya çalışan onun eski ortağı Frank Griffin ise kendini  tamamen kadınlardan oluşan La Belle isimli sakin bir kasabada bulur.

Oyuncular: Jack O'Connell, Michelle Dockery, Scoot McNairy

Yaratıcı: Scott Frank

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genius (2017-)

Genius (2017-)

Özet: Genius, tarihin en büyük beyinlerinin hayat hikâyelerini tüm yönleriyle ele alıyor. Dizinin ilk sezonu Walter Isaacson’ın “Einstein: His Life and Universe” kitabından hareketle çekildi.

Oyuncular: Antonio Banderas, Alex Rich, Clémence Poésy

Yaratıcılar: Kenneth Biller, Noah Pink, Suzan-Lori Parks

Alias Grace (2017)

Alias Grace (2017)

Özet: Alias Grace, İrlanda’dan Kanada’ya göç eden Grace Marks'ın hikâyesini anlatıyor. Thomas Kinnear’ın yanında hizmetçi olarak çalışmaya başlar. Bir süre sonra kendisine yardım eden bir adamla birlikte çalıştığı evin sahibini ve kahyasını vahşice katletmek suçundan hüküm giyer. Birlikte hareket ettiği adam asılırken Grace 16 yaşında olduğu için ömür boyu hapse mahkum edilir. Fakat Grace cinayet gününe dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Tüm ülke bu olayı konuşmaktadır ve halk ikiye bölünmüştür. Bir grup Grace’in masumiyetine inanırken diğerleri ise asılması gerektiğini düşünür. Grace’in masumiyetinin ortaya çıkması için Amerika’nın en başarılı psikologlarından Dr. Simon Jordan ile anlaşılır. Dr. Simon genç kadının hafızasını geri getirmek için elinden geleni yapacaktır.

Oyuncular: Sarah Gadon, Edward Holcroft, Rebecca Liddiard

Yaratıcılar: Sarah Polley, Noreen Halpern

Random Acts of Flyness (2018-)

Random Acts of Flyness (2018-)

Özet: Sanatçı Terence Nance'in çağdaş Amerikan medya dünyasına bilinç akışı üzerinden yanıt verdiği dizi; belgesel, müzikal performanslar, sürrealist melodram ve mizahi animasyon gibi farklı disiplinleri bir araya getiren kısa hikâyelerden oluşuyor.  Tarih, travma, ölüm ve romantizm gibi temaların ele alındığı dizinin Terence Nance’in imzasını taşıyor.

Oyuncular: Terence Nance, Dominique Fishback, Anthony Chisholm

Yaratıcı: Terence Nance

İçeriğin Devamı Aşağıda

Z Nation (2014-2018)

Z Nation (2014-2018)

Özet: Ölümcül bir zombi virüsü ABD'yi kasıp kavurur. Virüsten sağ kurtulan tek kişinin salgına karşı aşı kaynağı olarak kullanılabileceğine inanan bir ekip, onu sağ salim ülkenin diğer ucuna götürmek için amansız bir mücadeleye girişir.

Oyuncular: Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan

Yaratıcılar: Karl Schaefer, Craig Engler

Fedeltà (2022-)

Fedeltà (2022-)

Özet: Onların evliliği dışarıdan mutlu gibi görünmektedir. Ancak içerde yitip giden çok şey vardır. İkisi de arzularına yenik düşünce evlilikleri de çatırdamaya başlar.

Oyuncular: Lucrezia Guidone, Michele Riondino, Leonardo Pazzagli

Yaratıcılar: Elisa Amoruso, Laura Colella, Alessandro Fabbri

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın