Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Tokyo Vice'tan Señorita 89'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Tokyo Vice'tan Señorita 89'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
31.07.2022 - 13:24

Belgeselden komediye, bilim kurgudan drama birbirinden farklı türlerden dizi önerileriyle yine karşınızdayız. 'Ne izlesem?' diye kara kara düşünmeyin, onun yerine sizin için hazırladığımız önerilere bir şans vermeyin deneyin.

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğinizi düşünebilirsiniz ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksiniz.

Eğer hazırsan detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neredesin Marta? (¿Dónde está Marta? / 2021)

Neredesin Marta? (¿Dónde está Marta? / 2021)

Özet: Genç Marta del Castillo'nun kaybı, İspanya gündemini uzun süre meşgul etti. Bu çözülemeyen davanın aydınlığa kavuşması için ailesi, arkadaşları ve polis hâlâ büyük çaba sarf ediyor. Dizi tüm bu süreci anlatıyor.

Oyuncular:

Yaratıcı: -

İnternetin En Çok Nefret Edilen Adamı (The Most Hated Man on the Internet, 2022)

İnternetin En Çok Nefret Edilen Adamı (The Most Hated Man on the Internet, 2022)

Özet: Bu belgesel dizide bir annenin, kızının çıplak fotoğraflarını yayan bir internet pornosu sitesine ve sitenin kurucu olan Hunter Moore'a karşı verdiği mücadele anlatılıyor. 

Oyuncular:

Yaratıcı: -

Tinder Avcısı (The Tinder Swindler, 2022)

Tinder Avcısı (The Tinder Swindler, 2022)

Özet: İnternetten tanıştığı kadınlara kendisini zengin bir iş insanı olarak tanıtıp dolandıran bir adam, servetine servet katlarken mağdurların sayısı da giderek artmaktadır. Belgeselde Tinder aracılığıyla yapılan dolandırıcılığın detaylarını anlatılıyor.

Oyuncular:

Yaratıcı: -

The Keepers (2017)

The Keepers (2017)

Özet: Bu belgesel dizide rahibe Cathy Cesnick'in gizemli kaybının izi sürülüyor. Rahibe Cathy Cesnick, 1969 yılında aniden ortadan kaybolur. Tüm aramalara rağmen rahibenin izine rastlanamaz. Aradan geçen birkaç ayın ardından Cathy Cesnick’in cesedi bulunur. Dizide, rahibenin faili meçhul cinayeti ve bunun tacizle suçlanan bir rahip ile olan bağlantısı ele alınıyor. Dizde ayrıca bir grup kadının, cinayetin örtbas edilmesi ile ilgili gerçekleri ortaya çıkarmak için verdiği mücadele gözler önüne seriliyor.

Oyuncular: -

Yaratıcı: -

İçeriğin Devamı Aşağıda

Keep Breathing (2022)

Keep Breathing (2022)

Özet: Keep Breathing, bir uçak kazasından sağ kurtulan genç bir kadının yaşam mücadelesini odağına alıyor. New Yorklu avukat Liv, Kanada sınırında düşen özel uçaktan sağ kurtulan tek kişidir. Ancak kazadan kurtulsa da, onun için asıl ölüm kalım savaşı şimdi başlar. Liv, hayatta kalmak için hem acımasız bir vahşi doğada hem de geçmişteki kişisel şeytanlarıyla savaşmak zorundadır.

Oyuncular: Melissa Barrera, Jeff Wilbusch, Austin Stowell

Yaratıcılar: Martin Gero, Brendan Gall

The Longest Night (La noche más larga / 2022)

The Longest Night (La noche más larga / 2022)

Özet: Bu dizide silahlı kuvvetlerin, bir seri katili yakalamak için kaldığı psikiyatri hastanesine düzenlediği baskın ve sonrasında yaşananlar anlatılıyor. Bir grup silahlı adam, Monte Baruca'daki psikiyatri hapishanesini kuşatıp, hastanenin dış dünya ile bağlantısını keser. Onların amacı tehlikeli bir seri katil olan Simon Lago'yu ele geçirmektir. Hapishane muhafızları Simon’u teslim ederse her şey birkaç dakika içinde bitecektir. Ancak hapishane müdürü Hugo, itaat etmeyi reddeder ve birkaç yetkilinin ve psikiyatri mahkumlarının yardımıyla saldırıya direnmeye hazırlanır.

Oyuncular: Luis Callejo, Alberto Ammann, José Luis García Pérez

Yaratıcılar: Xosé Morais, Victor Sierra

Tokyo Vice (2022-)

Tokyo Vice (2022-)

Özet: Tokyo Vice, Amerikalı gazeteci Jake Adelstein’ın aydnı adlı kitabından uyarlanan şahane bir polisiye olmakla birlikte dizide Tokyo Metropolitan Polis Merkezi'nde yaşanan yolsuzlukları ve bunları açığa çıkaran Amerikalı gazeteci Jake Adelstein’ın maceraları anlatılıyor.

Oyuncular: Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller

Yaratıcı: J.T. Rogers

İçeriğin Devamı Aşağıda

Top Boy (2011-)

Top Boy (2011-)

Özet: 2012 Bafta Ödüllerinde En İyi Mini Dizi adayı olan Top Boy, Londra'nın doğu yakasında geçiyor. Top Boy, uyuşturucu satıcılığı yapan bir grup insanın hayatına odaklanırken, sokak çetelerini de es geçmiyor.

Oyuncular: Ashley Walters, Kane Robinson, Malcolm Kamulete

Yaratıcı: Ronan Bennett

Señorita 89 (2022-)

Señorita 89 (2022-)

Özet: 1980'li yılların Meksika'sındayız. Birbirinden güzel 32 genç kız, büyük bir güzellik yarışmasına katılmadan önce 3 ay sürecek bir kampa girerler. Ormanın içinde cennet gibi bir mülkte kalan kızlardan birinin gizemli bir şekilde ölmesiyle bu dünyanın karanlık tarafı da aralanır.

Oyuncular: Ximena Romo Ilse Salas, Bárbara López

Yaratıcı: -

Dumplin' (2018)

Dumplin' (2018)

Özet: Fazla kilolarından dolayı annesinin Dumplin' adını taktığı Willowdean, bir erkekten hoşlanmaya başlayınca dış görünüşüyle ilgili kaygılanmaya başlar. Özgüvenini tekrar güçlendirmek isteyen Willowdean, Miss Teen Blue Bonnet adlı bir güzellik yarışmasına katılmaya karar verir. 

Oyuncular: Danielle Macdonald, Jennifer Aniston, Odeya Rush

Yönetmen: Anne Fletcher

Wolf Like Me (2022-)

Wolf Like Me (2022-)

Özet: Fazla duygusal bir adam olan Gary, eşinin ölümünden sonra kızına bakabilmek için var gücüyle mücadele etmektedir. Mary ise herkesten gizlediği bir sırla yaşamaktadır. Kader ağlarını örer ve Gary ile Mary'yi bir araya getirir. Onların neden bir araya geldiği ise işaretleri takip etmeleriyle sonuca bağlanacaktır. Fantastik bir yanı da olan dizi komedi-dram türüne eğlenceli bir örnek sunuyor.

Oyuncular: Isla Fisher, Josh Gad, Ariel Donoghue

Yaratıcı: Abe Forsythe

İçeriğin Devamı Aşağıda

Faking Hitler (2021)

Faking Hitler (2021)

Özet: Gazeteci Gerd Heidemann, Adolf Hitler tarafından yazılmış bir günlük olduğu haberini alır almaz bunun yüzyılın haberi olduğunu düşünerek kolları sıvar. Ancak günlüğü yaratan Konrad Kujau adlı bir sahtekardır. Heidemann, Kujau’nun peşine düşer ve daha pek çok günlük olduğunu öğrenir. Üstelik prestijli bir dergi olan Stern’ü günlükleri satın almaya da ikna eder. Bu sırada çaylak bir muhabir olan Elisabeth Stöckel günlüklerin gerçekliğini sorgular ancak kimse onu ciddiye almaz. 

Oyuncular: Moritz Bleibtreu, Lars Eidinger, Daniel Donskoy

Yaratıcı: -

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linktentelefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın