Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 28 Haziran Salı Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 28 Haziran Salı Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 28 Haziran Salı günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

All Good Things (2010)

All Good Things (2010)

IMDb: 6.3

Özet: 1982'li yılına doğru bir yolculuğa çıkıyoruz... Emlakçılık yapan David Marks'ın, esrarengiz bir şekilde ortalardan kaybolan karısı Katie'yi öldürdüğünden şüphelenilir. Tam bir sır perdesi olan olayın arkasından neler çıkacak hep birlikte göreceğiz.

Oyuncular: Ryan Gosling, Kirsten Dunst, Frank Langella

Yönetmen: Andrew Jarecki

Beautiful Boy (2018)

Beautiful Boy (2018)

IMDb: 7.3

Özet: Nic Sheff'in en çok satan anı kitabı Beautiful Boy'dan uyarlanan bu film, David ve babasının ilişkisine odaklanıyor. Uzun yıllar boyunca bağımlılıkla mücadele eden oğlunun iyileşmesi için elinden geleni yapan bir babanın yüreklendirici ve ilham verici deneyimi eminiz ki hepinizi derinden etkileyecek.

Oyuncular: Steve Carell, Maura Tierney, Jack Dylan Grazer

Yönetmen: Felix van Groeningen

Warrior (2011)

Warrior (2011)

IMDb: 8.2

Özet: Eski bir boksörün en küçük oğlu, babası tarafından yıllar boyunca dövüş sanatları eğitimine ve çeşitli turnuvalara gönderilir.  Aldığı eğitimlerden sonra eve dönen en küçük oğul, ağabeyi tarafından pek de hoş karşılanmaz. Birbirlerine tamamen yabancılaşan iki kardeş, kendilerini bir mücadelenin içinde bulacaklardır...

Oyuncular: Tom Hardy, Nick Nolte, Joel Edgerton

Yönetmen: Gavin O'Connor

İçeriğin Devamı Aşağıda

About Time (2013)

About Time (2013)

IMDb: 7.8

Özet: Tim Lake, henüz 21 yaşındayken babası ona bir sır verir: Ailelerindeki erkekler zamanda yolculuk edebiliyordur. Tim, kız arkadaşını etkilemek için zaman yolculuğu ile onun kalbini kazanmaya çalışır. Ancak Tim bir gün, özel yeteneğinin onu ve sevdiklerini koruyamayacağını fark eder.

Oyuncular: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy

Yönetmen: Richard Curtis

Licorice Pizza (2021)

Licorice Pizza (2021)

IMDb: 7.9

Özet: Licorice Pizza, 70'lerde yaşayan lise öğrencilerinin yaşantılarını konu ediniyor. Gary Valentine, asistan olan Alana Kane'in okula geldiğini görünce ondan çok etkilenir. Vakit geçirdikçe birbirlerinden çok etkilenen Alana ve Gary, birlikte büyür ve gelecekleri için savaşmaya başlarlar.

Oyuncular: Alana Haim, Cooper Hoffman, Sean Penn

Yönetmen: Paul Thomas Anderson

Where’d You Go, Bernadette (2019)

Where’d You Go, Bernadette (2019)

IMDb: 6,5

Özet: Aynı adlı popüler romana dayanan bu komedi-gizem film, ortadan kaybolan agorafobik bir mimar olan Bernadette'i (Cate Blanchett) takip ediyor. Kocası ve genç kızı onu bulmak için yola çıktıklarında, hikaye aileniz için kendinizi feda etmenin ne anlama geldiğini ve eve dönüş yolunu nasıl bulacağınızı araştırıyor.

Oyuncular: Cate Blanchett, Emma Nelson

Yönetmen: Richard Linklater

Side Effects (2013)

Side Effects (2013)

IMDb: 7,1

Özet: Bazı ilaçların yaygın yan etkileri arasında baş dönmesi, baş ağrısı ve hatta mide bulantısı sayılabilir. Ama ölümcül sonuçlara yol açan uyurgezerlik ne kadar masum bir yan etkidir? Film, bir psikiyatrist tarafından deneysel ilaçlar reçete edilen ve bunun sonucunda kocasını öldürdüğünü iddia eden Emily'yi (Rooney Mara) takip ediyor. 

Oyuncular: Rooney Mara, Jude Law, Catherine Zeta-Jones

Yönetmen: Steven Sodenbergh

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rear Window (1954)

Rear Window (1954)

IMDb: 8,5

Özet: Hikaye, bir cinayete tanık olduğuna inanan tekerlekli sandalyeye mahkum bir fotoğrafçıyı takip ediyor. Bir suçun işlendiğine giderek daha fazla ikna olan fotoğrafçı, yakındaki apartmanlardaki komşularını gözetlemeye başlıyor ve elbette kısa süre sonra dikkatleri üzerine çekiyor.

Oyuncular: James Stewart, Grace Kelly

Yönetmen: Alfred Hitchcock

The Witcher: Nightmare of the Wolf (2021)

The Witcher: Nightmare of the Wolf (2021)

IMDb: 7.2

Özet: Hayatı boyunca bir şekilde yoksulluktan kaçmayı başaran Vesemir'in para ve zafer için yapmayacağı şey yoktur. Hatta bu uğurda canavarları bile öldürür... Ancak yeni bir tehdit yükseldiğinde geçmişinin şeytanlarıyla yüzleşmesi gerekir.

Oyuncular: Theo James, Mary McDonnell, Lara Pulver

Yönetmen: Kwang Il Han

Pleasantville (1998)

Pleasantville (1998)

IMDb: 7.5

Özet: 1990'lı yıllarda yaşayan iki genç kardeş kendilerini birden 1950'lerin sitcom'unda bulurlar. İçinde bulundukları bu yepyeni dünyaya her ne kadar yabancı olsalar da bir şekilde derinden etkilemeyi başaracaklardır.

Oyuncular: Tobey Maguire, Jeff Daniels, Joan Allen

Yönetmen: Gary Ross

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eyyvah Eyvah (2010)

Eyyvah Eyvah (2010)

IMDb: 7.0

Özet: Klarnetine sıkı sıkıya bağlı olan Hüseyin, herkes tarafından iyi yürekli biri olarak bilinmektedir. Ninesi ve dedesi ile birlikte Çanakkale'de yaşam süren genç adam, hemşire Müjgan'a aşıktır. Müjgan ve klarneti ile gayet keyifli bir hayat süren Hüseyin'in hayatı, çıkmak zorunda kaldığı bir yolculuktan sonra oldukça değişecektir. 

Oyuncular:  Demet Akbağ, Ata Demirer, Şehsuvar Aktaş

Yönetmen: Hakan Algül

The 40-Year-Old Virgin (2005)

The 40-Year-Old Virgin (2005)

IMDb: 7.1

Özet: Andy 40 yaşında olmasına rağmen hala cinsel ilişki yaşamamış olan bakir bir adamdır. Hayattaki diğer tüm konularda oldukça düzenlidir. Elektronik mağazasında çalışmakta olan Andy'nin sahip olduğu ev oldukça zevkli döşenmiştir. Yakın arkadaşları ve güçlü dostlukları olan bu adamın en sevdiği şey ise çizgi romanlarıdır. Ancak Andy'nin arkadaşları onun artık cinselliği deneyimlemesini isteyerek ona destek vermektedirler. Andy'nin Thris adında üç çocuklu bir kadınla tanışması üzerine rahat bir nefes alan arkadaşları, ikilinin başladıkları ilişkide 'seks yok' kuralı koyduğundan habersizdir.

Oyuncular: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd

Yönetmen: Judd Apatow

The Hunger (1983)

The Hunger (1983)

IMDb: 6.6

Özet: Vampir Miriam'ın sevgilisi olan John'ın onunla sonsuza dek yaşayacağına dair inancı tamdır. Ancak işler pek de umduğu gibi gitmez ve bir süre sonra ölür. Miriam ise kendisine yeni bir arkadaş arar ve Sarah ile tanışır. Sarah'ın Miriam'ın büyüsüne kapılması çok da uzun sürmeyecektir.  

Oyuncular: Catherine Deneuve, David Bowie, Susan Sarandon

Yönetmen: Tony Scott

Unfaithful (2002)

Unfaithful (2002)

IMDb: 6.7

Özet: Yönetmen Adrian Lyne'nin bu erotik gerilim filmi tansiyonu tavan yapan yapımlardan biri. Edward, karısı Connie'nin kendisine yalan söylediğini fark ettiğinde bunun peşini asla bırakmaz ve her geçen gün yeni bir şey keşfeder. Karsının sadakatsizliğini keşfetmesi çok uzun sürmeyecektir.

Oyuncular: Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez

Yönetmen: Adrian Lyne

İçeriğin Devamı Aşağıda

I am Love (2010)

I am Love (2010)

IMDb: 7.0

Özet: Kocası Tancredi ile bir akşam yemeğinde olan Emma, restoranın şefi olan Antonio ile birden yakınlaşır. Antonio ve Emma yakında kendilerini yatakta bulurlar. Emma'nın yaşadığı bu yasak aşk, zaten çok da iyi gitmeyen evliliği hakkında birtakım kararlar almasına sebep olacaktır. 

Oyuncular: Tilda Swinton, Flavio Parenti, Edoardo Gabbriellini

Yönetmen: Luca Guadagnino

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın