Görüş Bildir
Haberler
NBA Hayranları Buraya! 'Hustle' Filminde Rol Alan NBA Oyuncularına Mercek Tuttuk!

NBA Hayranları Buraya! 'Hustle' Filminde Rol Alan NBA Oyuncularına Mercek Tuttuk!

Adam Sandler'ın yeni Netflix filmi Hustle, geçmiş ve şimdiki NBA oyuncularından oluşan harika bir yapım sunuyor. 2022 Netflix orijinal filminin yapımcılığını Sandler ve Los Angeles Lakers forveti LeBron James üstleniyor. Hustle, Taylor Materne ve Will Fetters tarafından yazılan ve Jeremiah Zagar'ın sporla alakalı bölümleri yönettiği orijinal bir hikaye! Biz de bu hikayeyi hem daha yakından incelemek istedik hem de oyuncularına ufaktan bir mercek tutalım dedik. Detaylar için👇

Kaynak: https://screenrant.com/hustle-movie-n...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Juan Hernangomez

1. Juan Hernangomez

Adam Sandler'ın dışında, Hustle'ın ana karakteri, eski İspanyol profesyonel basketbol oyuncusu Juan Hernangomez tarafından canlandırılan Bo Cruz'dur. Hernangomez, 2016 yılında Denver Nuggets tarafından ikinci turda görevlendirildiğinde NBA'e hızlı bir geçiş yapmıştı. Aslında, 2019'da Minnesota Timberwolves'a takas ettikleri üç buçuk sezonun ardından sona eren Denver'da geçirdiği süre boyunca rotasyon oyuncusuydu. Hernangomez, yarı zamanlı bir başlangıç yaptığı bir buçuk sezon boyunca Minnesota'da kaldı. Daha sonra 2021 sezonuna başlamak için Boston Celtics'e, ardından San Antonio Spurs'e takas edildi ve daha sonra onu Utah Jazz'a takas edildi.

2. Anthony Edwards

2. Anthony Edwards

Minnesota Timberwolves resmen bir skor makinesi olan Anthony Edwards, Hustle'da da rol alıyor. Edwards, Kermit Wills'i canlandırıyor. Wills, Hustle'ın düşmanlarından biri ve Bo Cruz'un sahadaki ana rakibi. Anthony Edwards, Gürcistan'da SEC Yılın Birinci Sınıf Öğrencisi olduktan sonra 2020'de Timberwolves tarafından seçilen ilk oyunculardan biri oldu. NBA kariyerinin ilk yılındaki performansı ona 'All-Rookie First Team' onurunu kazandırdı ve ikinci yılda adeta bir liderlik sıçrayışı yaptı.

3. Moritz Wagner

3. Moritz Wagner

Almanya doğumlu Moritz Wagner, başarılı bir NBA kariyerine sahip ve şu anda Orlando Magic'te! Hustle'da 'Alman MJ' olarak lanse edilen müsrif bir ithalatçı olan Haas'ı canlandırıyor. Moritz 'Moe' Wagner sahada adeta bir tehlike olsa da, Hustle karakteri Haas daha farklı bir üne sahip. Stanley, oyundaki eksikliğini hemen fark ediyor ve seyirciye bir zamanların en büyük NBA emektarlarından Wagner'in değerini vurguluyor.

4. Julius "Dr. J" Erving

4. Julius "Dr. J" Erving

Hustle'da görünenler sadece şu anki NBA süper yıldızları değil. Basketbol Onur Listesi Üyesi Julius 'Dr. J' Irving, bazıları tarafından sahayı süsleyen gelmiş geçmiş en iyi 'sixer' olarak kabul ediliyor. Filmde de önemli bir olay örgüsünde rol alıyor. Hustle'da amatör ve profesyonel basketbolcular, Dr. J'nin 63 yaşında hala smaç yaptığı viral bir videodan esinlenilen Boa Challenge'a kafayı takmış durumdalar. Buna rağmen, sporun gerçek bir efsanesi olan Julius Irving, NBA profesyoneli olarak geçirdiği 10 yılda toplamda 30.000'den fazla sayı topladığı tarihteki kariyerini sona erdirmiştir.

5. Dirk Nowitzki

5. Dirk Nowitzki

Sırasıyla 2007 ve 2011'de iki kez MVP olan Dirk Nowitzki, Hustle'da daha sıradan bir rolü canlandırıyor. Nowitzki, Moe Wagner gibi bir başka Alman oyuncu olmasının yanında, çoğu kişi onu Dallas Mavericks ile inanılmaz bir başarı elde eden tüm zamanların en büyük Avrupalı ​​oyuncusu olarak görüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Trae Young

6. Trae Young

Trae Young, Hustle filminde görünen başka bir NBA oyuncusu. Oyun kurucu ve golcü Trae Young, Atlanta Hawks için dördüncü sezonunda oyun kurucu olarak görev alıyor. Trae Young, Hawks ile ilk yılında NBA All-Rookie First Team'e seçildi. O zamandan beri iki kez NBA All-Star unvanının sahibi oldu ve takımını Doğu Konferansı Final maçına çıkardı. Hustle filminde ise, sahada ve final maçında önemli ataklar yaparken görülüyor.

7. Kyle Lowry

7. Kyle Lowry

Şu anki Miami Heat oyun kurucusu Kyle Lowry de filmde rol alıyor. Lowry, NBA kariyerine 2006 NBA Draftı'nda 24. sıradan seçildikten sonra Memphis Grizzlies ile başladı. Memphis için iki buçuk sezon rotasyon oyuncusu olduktan sonra Houston Rockets'a takas edildi. Lowry, Toronto Raptors'a takas edilmeden önce üç sezonu Rockets'ta geçirdi. Sonraki dokuz yıl boyunca Kanada takımında oynadı ve burada takımın 2018-19 sezonunda ilk NBA Şampiyonasını kazanmasına yardımcı oldu. Lowry daha sonra 2021 sezonunda Miami Heat'e katıldı.

8. Jordan Clarkson

8. Jordan Clarkson

Jordan Clarkson da, Hustle dizisinde yer alıyor. NBA kariyeri, ikinci turda draft edildikten ve Los Angeles Lakers'a gittikten sonra 2014 yılında başladı. Jordan Clarkson, 2018'de Cleveland Cavaliers'a takas edilinceye kadar 3,5 sezon takımda kaldı. Daha sonra 2019-20 sezonunda Utah Jazz'a gitti. Jordan Clarkson, Jazz ile ikinci sezonunda Yılın Altıncı Adamı ödülünü kazanırken yedek kulübesinden harika bir hücum oyuncusu olarak kendini geliştirdi. Hustle'da Trae Young gibi diğer NBA yıldızlarıyla birlikte final maçında yer alıyor.

9. Khris Middleton

9. Khris Middleton

Middleton, 2012'de Detroit Pistons tarafından ikinci turda seçilmişti ancak Bucks'a takas edilmeden önce fazla oynamamıştı. Milwaukee'de geçirdiği süre, Middleton'ı Giannis Antetokounpo ile birlikte verimli ve çok yönlü bir golcü konumuna getirdi. Yıllar içinde üç kez NBA All-Star oldu ve 2021'de Bucks ile şampiyonluk kazandı.

10. Aaron Gordon

10. Aaron Gordon

Yüksekten uçan ve profesyonel smaççı, Arizona'da Pac-12 Birinci Sınıf Oyuncusu olduktan sonra Orlando Magic tarafından 2014 NBA Seçmelerinde genel klasmanda dördüncü seçildi. Aaron Gordon, Magic ile altı buçuk sezon geçirdi ve Denver Nuggets'a takas edilmeden önce bir playoff maçında takıma yardımcı oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Matisse Thybulle

11. Matisse Thybulle

Defans uzmanı Matisse Thybulle, Hustle'daki rol alan bir başka NBA oyuncusu. Üniversitede Naismith Yılın Savunmacısı ödülünü kazandıktan sonra Philadelphia 76ers için 2019 NBA'nin ilk turunda draft edildi. Thybulle'nin savunmadaki yeteneği, 2021'de NBA'e de yansıdı. Hustle'da, Bo'nun Philadelphia'daki ilk izleyicisi de dahil olmak üzere birçok kurgusal oyunda rol alıyor.

12. Tyrese Maxey

12. Tyrese Maxey

Yükselen NBA yıldızı, takım 2020'de Kentucky oyun kuruculuğunu draft ettikten sonra Philadelphia 76ers'ın bir üyesi oldu. Çaylak sezonu boyunca rotasyon oyuncusu olan Tyrese Maxey, gol atma yeteneğiyle 2021-22 sezonunda 76ers'ın başlangıç kadrosunda yer aldı.

13. Tobias Harris

13. Tobias Harris

2011 draftının ilk turunda seçildikten sonra Milwaukee Bucks'a gitmesine rağmen fazla oynamadı. Tobias Harris, Orlando Magic ile geçirdiği üç sezon ve sonraki bir buçuk sezon Detroit Pistons'a yeteneğini kanıtladı. O zamandan beri Los Angeles Clippers'ta oynadı ve 2018-19 sezonunda Philadelphia 76ers kadrosuna geldi.

14. Seth Curry

14. Seth Curry

2016'da Dallas'a inmeden önce kariyerinin ilk birkaç yılında NBA G-League'den ve NBA yedek kulübesinde yer aldı. Seth Curry, sezon ortasında Brooklyn Nets'e takas edilmeden önce bir buçuk sezonluğuna Philadelphia 76ers'ın değerli üyelerinden biri oldu. Hustle'da, filmin viral Boa Challenge'ı sırasında kardeşi Tobias'a tezahürat yaparken görülüyor.

15. Boban Marjanović

15. Boban Marjanović

7'4 Sırp pivot, Detroit Pistons'a katılmadan önce 2015 yılında San Antonio Spurs ile NBA'e katıldı. 2018'de Los Angeles Clippers'a gidene kadar Marjanović biraz daha büyük bir rol aldı. Boban Marjanović, NBA kariyerine ek olarak John Wick: Chapter 3 - Parabellum'da bir suikastçı rolünü canlandırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Doc Rivers

16. Doc Rivers

Atlanta Hawks'ın eski All-Star guardı şimdi ligdeki en iyi koçlardan biri! Orlando Magic'teki ilk işi sırasında Yılın Koçu ödülünü kazandı ve ardından 2008'de Boston Celtics ile bir NBA Şampiyonası kazandı. Los Angeles Clippers'a uzun yıllar koçluk yaptıktan ve takımı bir rakip haline getirdikten sonra, Doc Rivers şimdi Philadelphia 76ers'ın baş antrenörü.

17. Kenny 'The Jet' Smith

17. Kenny 'The Jet' Smith

Eski NBA guardı, Sacramento Kings, Atlanta Hawks, Detroit Pistons, Orlando Magic ve Denver Nuggets takımlarında oynadı. Kenny en çok, takımın arka arkaya NBA Şampiyonlukları kazanmasına katkı sağladığı Houston Rockets ile geçirdiği zamanları unutamıyor! Kenny Smith, emekli olduktan sonra TNT'nin Emmy Ödüllü Inside the NBA şovunun ayrılmaz bir parçası oldu.

18. Mark Jackson

18. Mark Jackson

Mark Jackson en çok, NBA All-Star'ı olduğu ve Yılın Çaylağı ödülünü kazandığı New York Knicks'teki zamanıyla tanınıyor. Jackson ayrıca Los Angeles Clippers, Indiana Pacers, Denver Nuggets, Toronto Raptors, Utah Jazz ve Houston Rockets takımlarında da oynadı. Oyunculuk sonrası kariyeri, Golden State Warriors'a birkaç sezon koçluk yapmasıyla devam etti.

Bu içerikler de ilgini çekebilir diye düşündüm:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın