Görüş Bildir
Haberler
Westworld'ün 4. Sezonuna Başlamadan Önce Diğer Sezonlardan Hatırlamanız Gerekenler

Westworld'ün 4. Sezonuna Başlamadan Önce Diğer Sezonlardan Hatırlamanız Gerekenler

Westworld'ün 4. sezonu, 3. sezon finalinin Mayıs 2020'de yayınlanmasından birkaç hafta önce onaylanmıştı, bu da HBO'nun yüksek bütçeli bilim kurgu dramasına hala çok fazla inancı olduğunu gösteriyor. Bunun yanında Westworld 4. sezon, şuana kadarki hikayeleri alarak ve yeni roller bularak aynı temada devam edecek gibi görünüyor. Bu yazımız 3. sezonla alakalı spoiler içeriyor, bu yüzden Westworld 4. sezonun çıkış tarihi, oyuncu kadrosu ve hikayesi hakkındaki bu yazımızı okumadan önce önceki sezonları izlediğinizden emin olun.

Kaynak: https://www.techradar.com/news/westwo...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte 4. sezonun ana hatları!

İşte 4. sezonun ana hatları!

Yayın tarihi: HBO, Westworld 4. sezonunun 26 Haziran 2022'de HBO Max üzerinden yayınlanmaya başlayacağını açıkladı.

Oyuncular: Aaron Paul, Tessa Thompson, Ed Harris, Jeffrey Wright ve Thandiwe Newton, Westworld 4. sezonda kendi rollerini yeniden oynayacak. Evan Rachel Wood, karakteri Dolores Abernathy'nin 3. sezon finalinde öldürülmesine rağmen geri dönecek. Prodigal Son'dan Aurora Perrineau'nun da birkaç bölüm için oyuncu kadrosuna katıldığı bildirildi.

Hikaye: Westworld 3. sezon, esasen Aaron Paul'un Caleb'i tarafından yapılan bir devrimin başlamasıyla sona erdi. Bernard'ın Yücelik arayışıyla birlikte bu olay zincirlerinin devam etmesini bekliyoruz.

4. sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz:

Bu sezonda seyircileri neler bekliyor?

Bu sezonda seyircileri neler bekliyor?

Şovmen Lisa Joy ve Jonathan Nolan'ın uzun süredir spoiler fobisi var, bu nedenle Westworld 4. sezon hikayesindeki ayrıntılar şu anda çok net değil. Sezonla alakalı soru sorulduğunda: “Gerçekten eğlenceli olduğunu düşündüğüm bazı yeni dünyalar ve uzun süredir özlediğim birini göreceksiniz. Değişik bir nostalji olacak.” dedi. Bunun yanında, Marvel tarzı bir ortak evren hakkında fazla beklentiye girmeden önce, Joy'un Westworld ile ilk sezonu arasında bir geçiş olmadığını belirttiğinin de altını çizelim.

Olay örgüsü nasıl ilerliyor?

Olay örgüsü nasıl ilerliyor?

Oldukça emin olduğumuz bir şey var ki, bir daha o manyak trilyoneri görmeyeceğiz. Serac (Vincent Cassel) artık öldü ve onun aşırı derecede gelişmiş yapay zekası artık insanlığı kontrol ediyor. Daha az net olan ise Dolores Abernathy'nin (Evan Rachel Wood) kaderidir. Teknik olarak, diğerlerinin dayandığı şeyin bir makine olduğu ortaya çıktığından, tüm konaklar yok olana kadar karakterler gerçekten ölmeyecek.

Robotlar ve insanların arasındaki bu çekişmeli rekabet ne kadar sürecek?

Robotlar ve insanların arasındaki bu çekişmeli rekabet ne kadar sürecek?

Abernathy'nin insanların dünya düzenini devirmeye kararlı 'femme fatale' versiyonu artık yok gibi görünüyor: Serac, bazı yerlilerin sığındığı gizli bir sunucu olan Yüce'nin anahtarlarını aramak için herkesin anılarını silmişti. Mesele şu ki, Westworld'de insanlar ve robotlar ölümden öyle bir şekilde dönüyor ki karakterlerin ev sahibi olarak geri gelme şansı her zaman var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Dolores çoktan gitti.'

'Dolores çoktan gitti.'

Wood, The Tonight Show'a verdiği bir röportajda, bildiğimiz şekliyle Dolores'in bu sefer kesin öleceğini ima etti: “Bence bu gayet açık, bilirsiniz, karakterlerden kurtulmak oldukça zor, ancak bazı şeylerin kesin olduğunu düşünüyorum.” Nolan, 2020'de Variety'ye 'Dolores gitti' dedi, ancak karakteri 4. sezonun ilk fragmanında görüyoruz, bu yüzden yeni bölümlerde ortaya çıkacağından eminiz.

Röportaj nasıl geçti?

Röportaj nasıl geçti?

“Başından beri Lisa ve ben, kendini sürekli yeniden keşfeden, her sezon farklı bir dizi olabilecek bir dizi yapmak istedik” diye devam etti. 'Bence ölümün geçici olabileceği bir dizide Dolores'i unutmamak önemli, sonuçta bunlar birer robot.'. Evan Rachel Wood'u seviyoruz ve şovun tam olarak nasıl göründüğü hakkında halka açık bir şekilde konuşmaya başlamadık. Wood, Dolores gitmiş olsa da Westworld 4. sezonda tamamen farklı bir karakterin oynayabileceğini ima etti.

Dolores'e ne oldu?

Dolores'e ne oldu?

Android'den sonraki yaşamın anahtarlarının Dolores değil, kendisi olduğunu keşfettiğimizde, gizemli bir kulak tıkacına benzer bir şey takıyor. Sonra onu sanki yıllarca aynı yerde sıkışıp kalmış gibi toz içinde görüyoruz. Wright, Deadline'a 'Bernard hâlâ her şeyi çözmeye çalışıyor ve hâlâ mücadelenin büyük bir parçası. Mücadele devam ediyor ve Bernard hala tam ortasında. Eğlenceli olacak. 4. sezon, bildiğimiz Westworld'den daha farklı olacak ve her zaman olduğu gibi bize tanıdık gelecek bazı konulara ve bazı teknolojilere daha fazla odaklanacak.' dedi.

Bu içeriklere de bir bak istersen:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İnej

Bence dolores geri dönmeyecek, evan’a yeni bir rol vermiş olabilirler