Mutlak Butlan Kararı Sonrasında CHP’den İlk Çağrı Geldi
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yargılanan 38. Genel Kurultayı için karar çıktı. Mahkeme, mutlak butlan ilan ederek Özgür Özel yönetimini görevden aldı ve eski başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun göreve gelmesine hükmetti. Mutlak butlan kararı sonrasında CHP’den de ilk tepki geldi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Gazeteci Altan Sancar, CHP tarafından üyelerin Genel Merkez’e çağırıldığını açıkladı.
'CHP: Partimizin tüm üyelerini ve tüm örgütümüzü Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in çağrısıyla Genel Merkezimize davet ediyoruz.'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
CHP'den üyelerine gönderilen SMS.
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in paylaşımı
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri




Yorum Yazın