Görüş Bildir
Haberler
Murat Ceylan Kimdir, Kaç Yaşındadır? Murat Ceylan’ın Yeni Aşkı Ortaya Çıktı

Murat Ceylan Kimdir, Kaç Yaşındadır? Murat Ceylan’ın Yeni Aşkı Ortaya Çıktı

Survivor sunucusu olarak adını duyuran Murat Ceylan, yeni sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı. Başarılı sunucu Murat Ceylan’ın, Miss Turkey 2017 ikincisi Pınar Tartan ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Bu aşk haberi sonrası sosyal medyada ‘Murat Ceylan kimdir’ sorusu gündeme geldi. Survivor’da yarışmacı olarak bulunan Murat Ceylan, şimdilerde ise Survivor sunucusu olarak gündemde. Peki, Murat Ceylan kimdir, kaç yaşındadır? İşte Murat Ceylan’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Murat Ceylan Kimdir?

Murat Ceylan Kimdir?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve Central Saint Martins'de Endüstriyel tasarım okudu. İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu ve yüksek lisans eğitimi alıyor.

Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat Ceylan, İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Profesyonel futbol lisansı vardır ve profesyonel olarak futbol oynamaktadır. 2013 yılında Panama'da yapılan, 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmıştır. 17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan Para Bende adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen yarışmada Almed  Abazi ile yarıştı. 2016 yılında söz ve müziği kendisine ait olan Yeni Nesil adlı albümü yayımlandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın