Görüş Bildir
Haberler
Muharrem İnce'den Erdoğan'ı Alkışlayan 2. Ordu Komutanı'na: 'Onun Apoletlerini Sökeceğim'

etiket Muharrem İnce'den Erdoğan'ı Alkışlayan 2. Ordu Komutanı'na: 'Onun Apoletlerini Sökeceğim'

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini eleştiren sözlerini alkışlayan 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'e tepki gösterdi. Temel'i 30 Ağustos'da emekli edeceğini belirten İnce, “Türk ordusunun generali misin, AK Parti’nin il başkanı mısın? Bir general öyle bir şey yapamaz. Onun apoletlerini sökeceğim” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün partisinin Malatya’da düzenlediği mitingden ardından Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından organize edilen “Esnaf buluşmasına” katılmıştı.

Erdoğan burada cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi hedef alarak “Çırağa dükkan teslim edilmez. Siyasetin çıraklarına da Türkiye emanet edilmez. Siyasette hiçbir başarısı, hiçbir tecrübesi olmayanlara ülkenin yönetimini asla veremeyiz. Kardeşlerim; girdiği her yarışı kaybedenlerin ne kendilerine, ne de milletimize verebilecekleri bir şey yoktur” demişti.

2. Ordu Komutanı, Erdoğan'ın sözlerini alkışlamıştı

Erdoğan’ı bu sözleri salonun ön sıralarında bulunan TESK ve TOBB başkanlarından alkış alırken, alkışlayanlar arasında 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel’in de bulunması dikkat çekmişti. 

Temel'in ayrıca alkış tutarken bir yandan da gülümsemesi gözlerden kaçmamıştı.

"Bir general öyle bir şey yapamaz"

"Bir general öyle bir şey yapamaz"

CHP'nin cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, kısa süreliğine annesini görmek için geldiği memleketi Yalova’da, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

2. Ordu Komutanı Temel'in, Erdoğan'ın sözlerini alkışlamasına tepki gösteren İnce,  “Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir general, bir siyasi parti başkanının konuşmasında, ki o konuşmada vatan demiyor, bayrak demiyor, millet demiyor, o konuşmada beni eleştiriyor. Beni eleştirdiği yerde general de Erdoğan’ı alkışlıyor. 30 Ağustos’ta ilk emekli edeceğim general, o general. Onun apoletlerini sökeceğim. Türk ordusunun generali misin, Ak Parti’nin il başkanı mısın? Herkes haddini bilecek. Herkes kurallara uyacak. Herkes anayasaya, yasaya uyacak. Bir general öyle bir şey yapamaz. Yaptırmayacağım. Göreceksiniz, 30 Ağustos’ta onu emekli edeceğiz'  diye konuştu.

2. Ordu Komutanı'nın, İnce'yi eleştiren sözleri alkışlaması sosyal medyanın da gündeminde...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
921
649
298
106
56
32
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Destan Yazan

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ İÇ HİZMET KANUNU Madde 43 – (Değişik cümle: 13/7/2013-6496/19 md.) Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları siyasi faaliyette bulunamaz. Bu... Devamını Gör

Emir Çatalağaç

Hiçbir asker ya da rütbeli siyasi organizasyona katılamaz MUHARREM INCE sonuna kadar haklıdır anladiniz mi amk salakları

sinan

ordu ordu değil sanki akepe gençlik kolları