Görüş Bildir
Haberler
MSÜ Sınavı Ne Zaman? MSÜ Sınav Belgesi Yayınlandı Mı?

MSÜ Sınavı Ne Zaman? MSÜ Sınav Belgesi Yayınlandı Mı?

Milli Savunma Üniversitesi’ne öğrenci seçmek için yapılan MSÜ sınavının giriş belgesi ve sınav yerleri merak ediliyor. Aylar öncesinden sınav için kayıt yaptıran adaylar, ‘MSÜ sınav giriş belgesi’ yayınladı mı sorusuna cevap arıyor. MSÜ sınavı, 4 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav önce ÖSYM’nin yapacağı sınav giriş belgesi açıklamasıyla birlikte adayların sınav yerleri de belli olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MSÜ Sınav Giriş Belgesi Açıklandı Mı?

MSÜ Sınav Giriş Belgesi Açıklandı Mı?

MSÜ sınav giriş belgeleri henüz duyurulmadı. ÖSYM’nin, MSÜ sınav giriş belgelerini ve sınav yerlerini sınava bir hafta kala açıklaması bekleniyor.

MSÜ SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nden (ÖSYM) yapılan açıklamaya göre, MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın 2021 etabı 4 Nisan tarihinde yapılacak.

MSÜ Sınavı Nedir?

MSÜ Sınavı Nedir?

Milli Savunma Üniversitesi, 31 Temmuz 2016 tarihinde Millî Savunma Bakanlığı'na bağlı olarak kurulan askerî yükseköğretim kurumu.12 Şubat 2017 tarihinde Hava Harp Okulunda yapılan törenle üniversitede eğitim ve öğretime başlanmıştır.

Üniversite bünyesinde Ankara'da Kara Harp Okulu, Tuzla'da Deniz Harp Okulu, Yeşilköy'de Hava Harp Okulu, Balıkesir'de Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu, Yalova'da Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu, İzmir'de Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu, Ankara'da Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu, Kara, Hava ve Deniz Harp Enstitüleri, Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsü, Müşterek Harp Enstitüsü, Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü, Alparslan Savunma Birimleri Enstitüsü, Barbaros Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Enstitüsü, Hezarfen Havacılık ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü ve Milli Savunma ve Güvenlik Enstitüsü yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın