Görüş Bildir
Haberler
Mona Lisa'nın Villası 11.3 Milyon Dolara Sizin Olabilir

Mona Lisa'nın Villası 11.3 Milyon Dolara Sizin Olabilir

Batuhan
19.04.2016 - 10:18

Floransa’nın hemen yakınlarında 16’ıncı yüzyıldan kalma bir Toskano villası geçen günlerde emlak pazarında yerini aldı ancak benzerlerinden farkı sanat tarihçilerinin bu evin Mona Lisa’ya ait olduğunu düşünmeleri. Bu villaya sahip olmak için ise 11.3 milyon doları gözden çıkarmanız gerekmekte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Villa Antinori ’nin eski sahipleri Lisa Gherardini isminde bir kadın ve ipek tüccarı eşi Francesco Del Giocondo ’ydu. Bazı uzmanlar Gherardini’nin dünyanın en ünlü tablosu Mona Lisa için Leonardo da Vinci’nin karşısında modellik eden kadın olduğunu öne sürüyor.

Kanıtlar da iddiayı destekler nitelikte

Kanıtlar da iddiayı destekler nitelikte

Kanıtlar da iddiayı destekler nitelikte. Tablo 1503 ila 1506 yılları arasında yaratılmıştı, tam da bu yıllarda Gherardini ve eşinin bu villada yaşadığı biliniyor.

Sanatsal geçmişi olan bir ev arıyorsanız Michelangelo’nun Toskana’daki evinin de satışta olduğunu hatırlatalım

Sanatsal geçmişi olan bir ev arıyorsanız Michelangelo’nun Toskana’daki evinin de satışta olduğunu hatırlatalım

Mona Lisa’nın gerçekte kim olduğu çok uzun zamandır sanat tarihçilerinin araştırdığı bir konu. Hatta Mona Lisa’nın da Vinci’nin kendisi olduğu dahi gündeme gelmişti. Resimdeki kadının da Vinci’nin annesi olabileceği de iddia edilmişti.

Mona Lisa’nın olmasa bile Floransa’da limon ve zeytin ağaçlarıyla bezeli bir bahçe içindeki evin değerinin her koşulda yüksek olduğu muhakkak. Sanatsal geçmişi olan bir ev arıyorsanız Michelangelo’nun Toskana’daki evinin de satışta olduğunu hatırlatalım.

Sanatatak

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
27
5
5
5
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MoonChild

var mı onedio ahalisinden 11,3 milyon dolara bu villayı alacak,alabilecek potansiyeli olan? ayrıca mona lisa falan sadece pazarlama teknikleri söyliyim..

Seytantuylu

11.3 Milyon dolarim var ve onedioda zaman geciriyorum. Tamam canim bakariz bi.

Sigurd

hımm 10 tane lüks daire alıp kiraya versek, gelen kiralarla da orayı kiralasak, bence bu daha mantıklı