Görüş Bildir
Haberler
Mısır Arabası

Mısır Arabası

Festiva Festiva
10.10.2014 - 11:01 Son Güncelleme: 10.10.2014 - 16:32

Mısır Arabası Alırken

Mısır Arabaları ; bardak mısır, popcorn arabası, veya bardakta mısır arabası anlamına karşılık olarak kullanılan sektörel bir kelimedir.

Mısır arabaları genel olarak tekli ve ikili istendiği takdirde üçlü veya daha fazla gıda makinesinin bir tezgahta toplanmasıyla oluşmaktadır.

Mısır arabası standlarında bardakta mısır, popcorn makinesi(patlamış mısır makinesi), pamuk şeker makinesi ve osmanlı macunu gibi sokak satıcılarına yönelik ürünlerin satışını yapmayı amaçlamış kişilerin aradığı üründür ve bu ürünler www.festiva.com.tr adresinde mevcut olup her ürünün yedek parçası ve garantisi mevcuttur.

Örnek bir mısır arabası aşağıda verilmiştir.

Bu mısır arabasında sadece bardakta mısır yapabileceğiniz süt mısır kazanı bulunmakta. Süt mısır kazanı paslanmaz çelikten yapılan standlar içerisine yerleştirilir.

Standlar paslanmaz çelik olup dayanıklı malzemeden üretilmektedir. Standlarımızın üst kısımları renkli tente ve alt kısımlarında tezgaha uygun renklerde görsel veya logo kullanılabiliyor.

Müşterilerin isteğine göre şekillenen ve renklenen mısır arabaları kargo ile paketlenerek müşterilere gönderilmekte.

Türkiye ve komşu ülkelere sevkiyatı kargo tarafından yapılmaktadır.

Mısır arabalarında tekli tezgahlarda küçük dayanıklı teker kullanılmakta iki veya üç makine taşıyacak büyük tezgahlarda ise daha büyük bisiklet tekeri olarak adlandırılan tekerler kullanılmaktadır.

Mısır arabaları genel olarak görsel açıdan kullanılır ve sokaklarda dolaştırılmaya uygun değildir.

Kaynak: http://festiva.com.tr/blog/misir-arab...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mısır Arabası

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0