Görüş Bildir
Haberler
Mikrofonu Sürekli Açık Kalsa Kim Bilir Daha Nelerini Duyacağımız Unutulmaz Gafların Sahipleri

etiket Mikrofonu Sürekli Açık Kalsa Kim Bilir Daha Nelerini Duyacağımız Unutulmaz Gafların Sahipleri

Meltem
01.06.2019 - 18:09 Son Güncelleme: 03.06.2019 - 09:52

Canlı yayın kazalarına sık sık tanık olduğumuz Türk televizyonlarında yaşanan açık mikrofon gaflarını sizler için derledik!

Türk televizyonları o kadar çok gafla sınandı ki... İbrahim Tatlıses'in Yıldız Tilbe'ye yönelik sözleri mesela, hatırladınız mı?

Yıldız Tilbe, 'Kandıramazsın Beni' şarkısını söylerken İbrahim Tatlıses Tatlıses şarkıyı defalarca kez kesti. Araya reklamlar girdi, Tatlıses mikrofon elinde, hafif ağlamaklı bir ses tonuyla konuşmaya başladı ve hakaretlerin ardı arkası kesilmedi. Hararetli tartışmalardan sonra Yıldız Tilbe programı terketti ve İbo Şov ise ekranlardan kaldırıldı.

Sevda Demirel'in bir hışımla kalkıp Hande Ataizi'ne tokat atmasını kim unutabilir ki?

İki Kere Kiki programına konuk olan Sevda Demirel, şarkıcı Arto'nun hafiften kışkırtmasıyla Hande Ataizi ile tartışmaya başladı. Ataizi, Demirel'in uyuşturucu nedeniyle evinin basılmasına atıfta bulunarak 'Hiç olmazsa beni senin gibi polis basmadı' dedi ve gözü dönen Demirel'in ağzından şu sözler adeta fışkırdı: 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun o...pu, ben senin gibi camlara çıkıp donumu çıkarmadım. Ayrıca beni İstanbul emniyet müdürü akladı.' Ardından kendini kaybeden Demirel, 'Ne dedin sen?' diyerek tüm gücüyle Ataizi'ne tokatı resmen patlattı!

Peki, bir şov uğruna kafasında bardak kıran Caner?

'Benimle Evlenir misin?' programı ile ünlenen Caner, bir televizyon programında Tülin ile ilişkilerinden bahsederken canlı yayına Tülin bağlandı ve olanlar oldu. Tülin'in söyledikleri Caner'i çileden çıkardı, sinir krizi geçiren Caner masada duran bardağı aldı ve kafasına sertçe vurarak parçaladı.

Türk televizyonlarına damga vuran bu canlı yayın kazaları açık unutulan mikrofonlarla zaman zaman bambaşka bir hale büründü.

Biz de sizler için mikrofonların açık unutulduğu tarihe geçen o anları derledik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada'yı ziyareti haberi verilirken mikrofonu açık kalan Oğuz Haksever'in "Neresi yaslı ada be? Canına okumuşsun..." sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada'yı ziyareti haberi verilirken mikrofonu açık kalan Oğuz Haksever'in "Neresi yaslı ada be? Canına okumuşsun..." sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Demokrasi ve Özgürlük Adası olarak yeniden düzenlenen Yassıada, 2013 yılında imara açılmış ve son hali herkesin içini sızlatmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da gelişmeleri yerinde izlemek üzere Yassıada'ya gitti ve adanın isminin 'Yaslıada' olması gerektiğini söyledi. Bu sırada mikrofonu açık unutulan Oğuz Haksever 'Neresi yaslı be? Canına okumuşsun...' dedi.

Yayına yansıyan sözlerinin sosyal medyaya düşmesiyle bir açıklama yapan Oğuz Haksever, "Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir" dese de tarihe geçti.

Yıllardır ekranlarda olan ve sunduğu yarışma programlarıyla olduğu kadar yaptığı 'trol'lüklerle de sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil kuliste açık kalan mikrofonundan yarışmacıya küfretmişti.

Yıllardır ekranlarda olan ve sunduğu yarışma programlarıyla olduğu kadar yaptığı 'trol'lüklerle de sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil kuliste açık kalan mikrofonundan yarışmacıya küfretmişti.

Telefonla bağlanan yarışmacı klasik bir şekilde Mehmet Ali Erbil'den yardım istedi, bunalan Erbil soluğu kuliste aldı. Mikrofonunun açık kaldığını fark etmeyen ünlü tiyatrocunun 'Oğlu böyleymiş, kızı böyleymiş... Oğlunun da...' diye başlayan küfürleri yayına yansıdı.

"Sesimi televizyondan duydum. Şok oldum 'Anaaa' dedim... Onu da duydum!"

"Sesimi televizyondan duydum. Şok oldum 'Anaaa' dedim... Onu da duydum!"

Yıllar sonra o anları şöyle anlattı Mehmet Ali Erbil: 'O dönemde yalvarmalar had safhadaydı. Bir kadın telefonla bağlanmış, arabayı istiyor. 'Ne olur Mehmet Ali Bey, oğlum da yeni ehliyet aldı' diyor. Yalvardıkça yalvarıyor, kadın yarışmaya devam ederken ben kulise üstümü değiştirmeye gittim. O sırada 'Oğluna da...' diye küfrettim. Sesimi televizyondan duydum. Şok oldum 'Anaaa' dedim... Onu da duydum! Artık yapacak bir şey kalmamıştı.'

"Reytingin..."

"Reytingin..."

Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en başarılı programlarına imza atan Armağan Çağlayan, jüri üyeliği yaptığı Popstar'da açık unutulan mikrofona küfretmesi gündeme bomba gibi düştü. Ebru Gündeş'le şarkı söylerken Bülent Ersoy ile yarışmacı Armağan'ın dansı üzerine 'Reytingin a... koyduk' diyen Armağan Çağlayan büyük bir gafa imza attı.

Sesin yayına gidip gitmediğini kontrol etse de artık çok geçti elbette...

Ve yıllar boyunca Güntekin Onay'a yüklenen o an...

Ve yıllar boyunca Güntekin Onay'a yüklenen o an...
store.donanimhaber.com

Bursaspor-Denizlispor maçını anlatan Osman Sakallıoğlu'nun 'Bitti demediniz mi lan?' sözleri canlı yayında özeti gösteren Güntekin Onay'a yüklendi ancak kendisinin şaşkınlığından da anlayabileceğimiz üzere gafı o yapmadı.

O şaşkınlık... 😂

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
263
39
36
17
13
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beekiwles

Bazıları gaf değil. İsteyerek yapılmış terbiyesiz hareketler.

portside

Yok ebesinin ... diyenTurgay Şeren ruhun şad olsun.

Merdan Rozyyev

Ali Taran'ın amk demesi Yetenek sizsinizde :D