Görüş Bildir
Haberler
MHP'li Belediye Başkanının Otomobiliyle Çarptığı Turist Hayatını Kaybetti

MHP'li Belediye Başkanının Otomobiliyle Çarptığı Turist Hayatını Kaybetti

Batuhan
27.10.2020 - 09:36

Antalya’nın Serik ilçesine ailesiyle tatile gelen MHP'li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’in otomobiliyle çarptığı İsviçre vatandaşı Damıano Hakan Vedova hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya'da Serik’e bağlı Kadriye oteller bölgesinde eşi ve 3 çocuğuyla tatile gelen Korkuteli Belediye Başkanı MHP’li Ömer Niyazi İşlek’in kullandığı otomobil, bisikletle aniden önüne çıkan İsviçre vatandaşı Damıano Hakan Vedova’ya çarptı.

Hastanede yaşamını yitirdi

Hastanede yaşamını yitirdi

Kazanın şiddetiyle yola savrulan İsviçreli Damıona Hakan Vedova ağır yaralı halde götürüldüğü ilçedeki özel bir hastanede, müdahaleye rağmen yaşamanı yitirdi.

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Hakkında işlem yapılarak adliyeye sevk edilen Başkan İşlek, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
42
16
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Madem "aracınız hız sınırını aşmadan seyrederken, bir otelin içinden kontrolsüz ve hızlı bir şekilde yola çıkan bir bisikletli aracınıza çarptı." O zaman ote... Devamını Gör

Resho

Ya ne olacaktı iktidar ortağı partinin vekiline ceza mı vereceklerdi? Hem isviçerli suçlu adam 50 km altında hızla gidiyormuş ama 1 tane görüntü yok yersen!

ufukdiyoki

Otelin güvenlik kamerası yok muymuş?