Görüş Bildir
Haberler
MHP'li Adan'dan HÜDA-PAR Çıkışı: "Ne Görüşürüz Ne Beraber Oluruz"

MHP'li Adan'dan HÜDA-PAR Çıkışı: "Ne Görüşürüz Ne Beraber Oluruz"

Emre Ordu
26.04.2023 - 22:21 Son Güncelleme: 26.04.2023 - 22:35

MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, seçimlerde Cumhur İttifakı'na destek veren HÜDA-PAR için 'HÜDA PAR’la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP'li TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 'Seçim Özel' programına konuk oldu. 

Adan, HÜDA-PAR'ın Cumhur İttifakı'yla seçim iş birliği yapmasıyla ilgili soru üzerine, 'Cumhur İttifakı'yla ilgisi yok HÜDA PAR'ın. HÜDA PAR'ın adayları AK Parti'den milletvekili adayı, ittifakın içinde değil. Bizden buradan bir şey çıkmaz, HÜDA PAR'la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz. Aday olarak gösteriliyorlar, onlar da teröre karşıyız diyorlar, birtakım şeyler söylüyorlar. Bir ittifak değil, AK Parti listelerinden milletvekili adayları' yanıtını verdi.

AK Partii Turan da benzer açıklama yaptı

AK Partii Turan da benzer açıklama yaptı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da bugün katıldığı NTV yayınında, HÜDA-PAR ile ilgili bir soruya verdiği yanıtta 'HÜDA-PAR ayrı bir parti. Tüzüğümüz ayrı, yönetimimiz her şeyimiz ayrı. Biz Cumhur İttifakı olarak bir ittifak yaptık. Bizim HÜDA-PAR ile ittifakımız yok. HÜDA-PAR, Erdoğan'ı destekleme kararı aldı' dedi.

Erdoğan ve Bahçeli "HÜDA-PAR'ın terörle ilişkisi yok" diyor

Erdoğan ve Bahçeli "HÜDA-PAR'ın terörle ilişkisi yok" diyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Hizbullah'ın siyasi kanadı' olarak nitelendirilen HÜDA-PAR, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanlığı için Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklerken, milletvekili seçimlerine de AK Parti listelerinden katılıyor.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan gelen eleştirilere verdiği yanıtta 'tamamen yerli ve milli bir yapı' olarak tarif ettiği HÜDA-PAR'ın terörle bir ilişkisinin olmadığını söylemişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de 'Hür Dava Partisi’nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir. Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne zaman çökertildiği malumdur' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
16
10
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

abi gerizekalı mısınız yoksa öyle mi davranıyorsunuz huuuu Biri şunları silkip enselerine şaakkk diye geçirsin bı tane ittifak var amk sağır sultan duydu b... Devamını Gör

Uygar Aytun

Lan aga bari ağzınız bir olsun. Harbiden bunların beyni sulanmış. Ayrıca zamanları da dolmuş.

BseRM

yavv he he