Görüş Bildir
Haberler
MGM Uyardı: Bugün (8 Ekim Cumartesi) Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

MGM Uyardı: Bugün (8 Ekim Cumartesi) Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
08.10.2022 - 00:38

Ekim ayına girmemizin ardından yurt genelinde hava sıcaklıklarında da hissedilir bir düşüş yaşandı. Özellikle Ege ve Marmara Bölgesi'nde yer yer sağanak yağış ve şiddetli rüzgar yaşanması hayatı olumsuz etkiledi. Peki bugün hava nasıl olacak? 8 Ekim Cumartesi yağmur yağacak mı? İşte 8 Ekim Cumartesi İstanbul, İzmir, Ankara ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

8 Ekim Cumartesi Hava Nasıl Olacak?

8 Ekim Cumartesi Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in batısı, Doğu Anadolu'nun batısı ile Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin, Bitlis ve Muş çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kastamonu, Kocaeli, Bilecik çevreleri ile Bursa’nın doğusunda Sakarya, Bolu, Düzce, Bartın, Zonguldak ve Kastamonu, Kocaeli, Bilecik çevreleri ile Bursa’nın doğusunda kuvvetli (21-50 kg/m2); Sakarya, Bolu, Düzce, Bartın, Zonguldak ve Karabük çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli, Sivas ve Tokat çevreleri ile zamanla Ordu’nun iç ve batı kesimlerinde, bu akşam saatlerinde Konya, Osmaniye çevreleri, Ankara'nın güneyi, Karaman'ın kuzeyi , Adana'nın kuzeyi ve Aksaray'ın batısında kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin altında düşeceği, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, yurdun güney ve doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Gümüşhane, Bayburt ve Sivas’ın doğu çevrelerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 yer yer 80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

8 Ekim Cumartesi Ankara Hava Durumu

8 Ekim Cumartesi Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklık 15 derece, en düşük sıcaklık ise 11 derece olacak. Gün boyu kapalı olan havanın yer yer çok bulutlu ve yağmurlu geçmesi bekleniyor.

8 Ekim Cumartesi İstanbul Hava Durumu

8 Ekim Cumartesi İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının en yüksek 23 derece, en düşük 16 derece olması bekleniyor. Ayrıca havanın ise gün boyu bulutlu ve yer yer yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

8 Ekim Cumartesi İzmir Hava Durumu

8 Ekim Cumartesi İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek sıcaklığın 27 derece, en düşük sıcaklığın ise 17 derece olması bekleniyor. Havanın ise gün boyu az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

MGM Uyarıları;

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın