Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji Gün Verdi! İstanbul'a Hangi Gün Yağış Geliyor?

Meteoroloji Gün Verdi! İstanbul'a Hangi Gün Yağış Geliyor?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son hava durumu tahminlerine göre İstanbul'a yağışlar tekrar geliyor. Yayınlanan rapora göre yurdun büyük bir kısmı sağanak yağışlardan etkilenecek. İstanbul'a pazar günü gelmesi beklenen yağışların ülke genelinde de görülmesi bekleniyor. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son yayınladığı rapora göre hava sıcaklıklarının iç ve batı kesimlerde 5 ila 10 derece artması, doğu bölgelerde ise 4 ila 8 derece azalması bekleniyor. Pazar günü ise İstanbul'a sağanak yağışın geleceği raporda yer alan bilgiler arasında. İşte detaylar....

20 Mayıs 2022 Hava Durumu Nasıl Olacak?

20 Mayıs 2022 Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı son rapora göre, Türkiye'nin doğusu ile güneybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Muğla, Ordu ve Erzincan çevreleri ile Aydın, Denizli ve Burdur'un güneyi, Antalya'nın batı ilçeleri ile Samsun ve Tokat'ın doğusunda yerel olarak sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

21-26 Mayıs Hava Durumu Tahmini

21-26 Mayıs Hava Durumu Tahmini

21 Mayıs günü Ege ve Akdeniz'in güneybatı kesimleri yağışlı diğer bölgelerde güneşli hava tahmin ediliyor.

22 Mayıs günü için, Marmara ve Akdeniz'in tamamında, Ege, İç Anadolu, Doğu Karadeniz'in güneyi ve Doğu Anadolu'nun batı kesimlerinde yağış bekleniyor.

23 Mayıs günü için, ülke genelinde sağanak ve yer yer gök gürültülü yağış bekleniyor.

24 Mayıs günü için, Karadeniz'in doğusu, Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'in bir kısmında yağış beklenirken, diğer bölgelerde güneşli hava bekleniyor. 

25 Mayıs günü, ülke genelinde güneşli hava tahmini gözlenirken, Doğu Karadeniz'in belli yerleri ve Doğu Anadolu'nun doğusunda yağış bekleniyor.

26 Mayıs günü, Ülke genelinde güneşli, Karadeniz'in belli bir bölümünde ise gök gürültülü yağış bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammed Göktaş

Yeter mk yaz istiyorum ben