Görüş Bildir
Haberler
Suarez'den Siftah, Messi'den Yeni Rekor

Suarez'den Siftah, Messi'den Yeni Rekor

Fatih
25.11.2014 - 22:36 Son Güncelleme: 26.11.2014 - 01:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Suarez'den Siftah, Messi'den Yeni Rekor

Barcelona, F Grubu'daki 5. maçında APOEL'i rahat yenerken, Katalan ekibinde tarihi anlar yaşandı. Suarez ilk golünü atarken, Messi yine rekor kırdı.

PSG ile liderlik mücadelesi veren Barcelona, Kıbrıs deplasmanında ilk bölümde zorlanmasına rağmen 28. dakikada Suarez'in harike golüyle öne geçti. Messi, 38. dakikada sahneye ıktı ve farkı ikiye çıkardı. Şampiyonlar Ligi'nde 72. golüne ulaşan Arjantinli, Raul'u de geride bıraktı ve Devler Ligi'nin en golcü ismi olmayı başardı. Messi, 58'de bir kez daha sahneye çıktı ve takımını rahatlattı. Ancak durmak bilmeyen Messi, 88. dakikada geceyi hattrickle de süsledi. Maçı da Katalanlar 4-0 kazandı.

Bu sonuçla puanını 12'ye çıkaran Barcelona, liderlik şansını son maça taşımayı başardı.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/apoel-b...

Messi Şampiyonlar Ligi Gol Rekorunu Kırdı

Lionel Messi, APOEL deplasmanında attığı golle Raul'ü geride bıraktı ve Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü oyuncusu oldu.

Maç öncesinde 90 Şampiyonlar Ligi maçında toplam 71 gol atıp, maç başına 0,78'lik gol ortalaması yakalayan Messi, Barcelona'nın APOEL deplasmanında da golünü attı ve bir rekoru daha kırmayı başardı.

Karşılaşmanın 38. dakikasında Barcelona'yı 2-0 öne geçiren ve 72 golle Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü oyuncusu olan Messi'yi 71 golle Raul ve 70 golle Cristiano Ronaldo takip ediyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0