Görüş Bildir
Haberler
Menajerimi Ara'nın 43. Bölüm Konuk Oyuncuları Kimdir? Menajerimi Ara Yeni Bölüm Fragmanı...

Menajerimi Ara'nın 43. Bölüm Konuk Oyuncuları Kimdir? Menajerimi Ara Yeni Bölüm Fragmanı...

Pazar akşamlarının sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nursel Köse ve Mehmet Esen’in sürpriz konukları arasında yer aldığı dizinin yeni bölümü yine izleyenlere eğlenceli bir bölüm vadediyor. Tanıtımda Dicle ve Barış arasındaki gerginliğin devam ettiği dikkat çekiyor. Peki, Menajerimi Ara 43. yeni bölüm konuk oyuncuları kimdir? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Menajerimi Ara Konuk Oyuncusu Nursel Köse Kimdir?

Menajerimi Ara Konuk Oyuncusu Nursel Köse Kimdir?

29 Mart 1961 tarihinde Malatya'da dünyaya gelen Köse, 17 yaşındayken Köln Üniversitesi Mimarlık öğrenimi için Almanya'ya gitti. Öğrenciyken aynı zamanda; oyunculuk, komedyenlik, yazarlık ve şairlik yaptı. Yönetmen, oyuncu ve komedyen olarak Türk ve Alman Off tiyatrolarında sahne alırken, mimarlık alanında kariyer yapmaya devam etti. Ayrıca birçok gençlik ve çocuk oyunlarını sahneledi.

1992 yılında Almanya'da 'Yer Kozmetikçileri' adlı ilk kadın kabare grubunu kurdu. Bu grupta, yönetmenlik, oyunculuk ve söz yazarlığı yaptı. 1992-2007 yılları arasında Almanya'da turneler yaptı

2009 yılında Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Bahçemdeki Ayı' adlı oyunda başrol oyuncusu olarak rol aldı.

Sinemadaki ilk rolü, Hark Bohm'un yönetmenliğindeki 1988 yılı Alman yapımı Yasemin filminde oldu. 2001 yılında Buket Alakuş'un ödüllü filmi Anam'da başrol karakter 'Anam' ile uluslararası üne sahip oldu. Daha sonra 'Savannah','Kebab Connection' ve 'Eine andere Liga (Başka Bir Lig)' sinema filmlerinde rol aldı. Almanya'da 'Die Familienanwältin (Aile Avukatı)', 'Türkisch für Anfänger (Yeni Başlayanlar İçin Türkçe)', 'Bölge 40', 'SOKO Köln' dizilerinde bazen Arap, bazen Fars, bazen İtalyan kadın olarak rol aldı.

Menajerimi Ara Konuk Oyuncusu Mehmet Esen Kimdir?

Menajerimi Ara Konuk Oyuncusu Mehmet Esen Kimdir?

958 İstanbul doğumludur. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen.

Sahnede izlediği Münir Özkul'dan etkilenerek Cihangir İlkokulu'nda sahneye koyup sergilediği tek kişilik oyunuyla sanat hayatına yatkınlığı ortaya çıkan Esen, Ankara Lisesi'nde okurken, tiyatroya olan ilgisini sürdürdü. Öğrencilik yılarında Ankara Deneme Sahnesi'nde eğitim alıp, aynı yerde kadroya girerek, kurs arkadaşı Altan Erkekli ile ilk oyunu Bozkır Dirliği'nde rol aldı. O yıllarda amacı AST bünyesine katılmak olsa da; Küçük Sahne'de yollarının kesiştiği ve sonradan 'Dünyanın en önemli oyuncularından, usta, insan' şeklinde tanımladığı Erkan Yücel aracılığı ile Devrimci Ankara Sanat Tiyatrosu'na (DAST) girdi. DAST sürecinde, işkence, gözaltı ve kötü davranışlara maruz kaldı. Bir süre sonra İnşaatlarda çalışarak kazandıkları parayla Ankara Halk Tiyatrosu'nun oluşumunu gerçekleştirmişlerse de, Haldun Taner'in yönlendirmesiyle; İstanbul'a geçti.

1991 yılında psikiyatr Julia ile evlendi, bu evlilikten bir çocuk sahibi oldu. 1997'de yine Almanya'ya giderek Theater Forum'da (Berlin) tiyatro çalışmaları yaptı. Bir dönem Levent Kırca tiyatrosunda da rol aldı. Bir roman çalışması, sinema projeleri ve tiyatro çalışmalarını, oyuncu ve yönetmen olarak sürdürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın