Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Barlas: 'Muhalefet Anlamsız Mitinglerle Vakit Kaybediyor'

Mehmet Barlas: 'Muhalefet Anlamsız Mitinglerle Vakit Kaybediyor'

Sabah yazarı Mehmet Barlas, bugünkü yazısında Erdoğan'ın 'attığı her adımın Türkiye'ye önemli katkılar sağladığını' belirtti ve 'Muhalefet, anlamsız mitingler ve sonu gelmeyen pazarlıklarla sadece vakit kaybediyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Körfez açılımıyla, Birleşik Arap Emirlikleri'yle 10 milyar dolarlık yatırıma imza atıldığını ve Katar ziyaretine dikkat çekerek, 'Eğer siyaseti ciddiye alıyorsanız ve iktidar olmayı 'iş yapmanın' ön şartı olarak görüyorsanız şu anda Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu yapıyor. Attığı her adım, Türkiye'nin geleceğine ekonomik ya da siyasal olarak önemli katkılar sağlıyor. Buna karşı muhalefet, anlamsız mitingler ve sonu gelmeyen pazarlıklarla sadece vakit kaybediyor' diye yazdı.

'Cumhuriyet Halk Partisi için HDP en güçlü sığınak'

'Cumhuriyet Halk Partisi için HDP en güçlü sığınak'

CHP'nin dış politikasının hangi görüşe sahip olduğunu bilmediğini savunan Barlas, 'Amerika'nın Türkiye'yi hedef alan komploları ve Suriye'nin Hatay üzerindeki rüyaları, acaba Cumhuriyet Halk Partisi'ni ne kadar ilgilendiriyor? Ya da PKK/PYD ve FETÖ, Cumhuriyet Halk Partisi'nin geleceğinde ne şekilde görülmekte? Örneğin, HDP'nin kapatılması anlaşıldığı kadarıyla bir an meselesi. Savcılık görüşünü açıkladı. Anayasa Mahkemesi bir anda karar verebilir, ancak Cumhuriyet Halk Partisi için HDP en güçlü sığınak' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
17
6
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

Moruk...az kaldi geberecen gitcen , neyin pesindesin...bu ne YALAMA!!!