Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Aslan Ve Simge Sütşurup Aşk Mı Yaşıyor? Peki Simge Sütşurup Kimdir?

Mehmet Aslan Ve Simge Sütşurup Aşk Mı Yaşıyor? Peki Simge Sütşurup Kimdir?

dila bahar
27.10.2021 - 18:34

Ünlü siyasetçi ve oyuncu Mehmet Aslan, Beşiktaş-Galatasaray derbisine saatler kala bir paylaşım yaptı. Aslan Beşiktaş'ın stadını çekip üzerine sarı-kırmızı kalp koydu. Simge Sütşurup da aynı noktadan benzer fotoğrafı paylaşınca olanlar oldu. Peki, Mehmet Aslan Ve Simge Sütşurup aşk mı yaşıyor? Simge Sütşurup kimdir? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Gazinocular kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu oyuncu Mehmet Aslan‘ın Instagram‘dan paylaştığı fotoğraf ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı.

Galatasaray taraftarı olan Mehmet Aslan, Beşiktaş-Galatasaray derbisine dakikalar kala The Ritz-Carlton, Istanbul Otel’inden Beşiktaş’ın stadı Vodafone Park’ı çekip, sarı-kırmızı kalp emojileri koyarak Instagram’dan paylaştı. Peki, Mehmet Aslan Ve Simge Sütşurup aşk mı yaşıyor?

Aynı Yerden Aynı Paylaşım

Aynı Yerden Aynı Paylaşım

Galatasaray taraftarı olan Mehmet Aslan, Beşiktaş-Galatasaray derbisine dakikalar kala The Ritz-Carlton, Istanbul Otel'inden Beşiktaş'ın stadı Vodafone Park'ı çekip, sarı-kırmızı kalp emojileri koyarak Instagram'dan paylaştı. Aynı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Simge Sütşurup'un da yayınlaması dikkat çekti. İkilinin aynı kareyi paylaşması, 'Aşk mı yaşıyorlar?' sorusunu gündeme getirdi. Aslan ile Sütşurup'un Instagram'dan birbirlerini takip ettikleri de ortaya çıktı.

Simge Sütşurup Kimdir?

Simge Sütşurup Kimdir?

Mustafa Sandal'ın 32 yaşındaki sevgilisi Melis Sütşurup'un ablası olan Simge Sütşurup komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol ile objektiflere takıldı. Yaşı bilinmeyen genç güzelin instagram hesabı ise simges85_'dır. İkilinin araçta çekilen görüntülerinin ardından ilişki yaşadıkları iddia edildi. Mustafa Sandal, önceki gün 32 yaşına basan sevgilisi Melis Sütşurup için mütevazı bir kutlama organize etti. Etiler'deki bir mekanda gerçekleşen yemeğe ünlü çiftin yanı sıra Melis Sütşurup'un kardeşi Simge ile Mustafa Sandal'ın aynı zamanda yakın dostu da olan komedyen Doğu Demirkol katıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın