Görüş Bildir
Haberler
TV
Mayın Filminin Konusu Nedir? Mayın Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Mayın Filminin Konusu Nedir? Mayın Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Elif
04.08.2022 - 11:32

2016  yılında gösterime giren Mayın filmi, savaş - gerilim türünün sevilen yapımları arasında yer alıyor. Başrolünde Armie Hammer'ın bulunduğu filmin yönetmen koltuğunda ise Fabio Guaglino ve Fabio Resinaro oturuyor. Film, bir Amerikan askerinin mayınlarla dolu bir çölün ortasında kalmasını ve zorlu çevre koşullarıyla fiziksel ve psikolojik olarak mücadelesini anlatıyor. Bu akşam ise Beyaz TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Peki Mayın filminin konusu nedir? Mayın filminin oyuncuları kimlerdir? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mayın Filminin Konusu Nedir?

Mayın Filminin Konusu Nedir?

Amerikan Deniz Kuvvetleri'nde keskin nişancı olan Mike Stevens, mayınlarla dolu bir çöle görev için gönderilir. Bu çöldeki görevi ise ünlü bir terörist liderini bulup ve onu öldürmektir. Ancak bu görevde Steven başarısız olur. Arkadaşıyla birlikte oradan kaçmaya çalışır. Fakat arkadaşı bir dikkatsizlik sonucunda hayatını kaybeder.

Mike, mayınlarla dolu çölün ortasında tek başına kalır. Gündüz oldukça sıcak, akşam ise dondurucu soğukta hayatta kalmaya  çalışır. Ekibinin gelip kendisini kurtarma çalışırken, çevre koşullarıyla zorlu bir mücadele etmesi gerekecektir. Mike, 52 saat boyunca ekibinin gelmesini bekleyecektir.

Mayın Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Mayın Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
  • Armie Hammer - Mike

  • Tom Cullen - Tommy

  • Annabelle Wallis - Jenny

  • Clint Dyer - Berber

  • Geoff Bell - Mike'ın babası

  • Juliet Aubrey - Mike'ın annesi

  • Ines Pinar Mille - Kız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın