Görüş Bildir
Haberler
Masumiyet Yayın Tarihi Değişti Mi? FOX TV'de Masumiyet İçin Flaş Karar

Masumiyet Yayın Tarihi Değişti Mi? FOX TV'de Masumiyet İçin Flaş Karar

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkan Tütüncü ve Deniz Işın’ın rol aldığı Masumiyet dizisi ile ilgili flaş bir karar alındı. Daha önceleri çarşamba günleri yayınlanan Masumiyet’in yayın tarihi pazartesi oldu. İşte Masumiyet ile ilgili son bilgiler

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masumiyet Yayın Tarihi Değişti

Masumiyet Yayın Tarihi Değişti

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Masumiyet’in yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in, öykü ve senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

Masumiyet, 17 Mayıs Pazartesi itibarıyla her pazartesi izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

MASUMİYET KONUSU NE?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Masumiyet Son Bölüm Yaşananlar

Masumiyet Son Bölüm Yaşananlar

Hale’nin planıyla köşeye sıkışan İsmail, kendi ağzıyla suçunu itiraf etmek ve teslim olmak zorunda kalır. İsmail’in şok itirafıyla yer yerinden oynarken, Umut’un o gece olay yerinde olduğunun tespit edilmesiyle davanın seyri değişir. Bahar ve Ela ortaya çıkan şok gelişmelerle sarsılır, birbirlerinden habersiz aynı gerçeği arayan anne kız, gerçekler ve yalanlar arasında arafta kalır. İsmail’in gölgesinden kurtulan Hale ve İlker için ise vakit, karanlık aile geçmişleriyle hesaplaşma vaktidir. İsmail’in yıllarca gözlerden saklamayı başardığı hastalıklı dünyası göz önüne serilirken İlker, İrem ve Ela arasındaki dengeler bir kez daha değişir. Harun’un gizli gündemleri ise saklı kalmış bambaşka gerçekleri su yüzüne çıkarmak üzeredir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın