Görüş Bildir
Haberler
Masumiyet Final Bölümünde Neler Yaşandı? Masumiyet Büyük Sır Ortaya Çıktı…

Masumiyet Final Bölümünde Neler Yaşandı? Masumiyet Büyük Sır Ortaya Çıktı…

Ekranların en çok konuşulan dizilerinden Masumiyet’in dün akşam final bölümü yayınlandı. Masumiyet final bölümünde, Ela’yı döven kişinin itirafı geldi. Mahkemede büyük sürprizler yaşanırken, Ela’nın o gece yaşadıkları da ortaya döküldü. Reytinglere kurban giden ve önce yayın günü değiştirilen Masumiyet, son bölümü ile ekranlara veda etmiş oldu. Peki, Masumiyet final bölümünde neler yaşandı? Masumiyet Ela’yı döven kişi kim çıktı? İşte FOX TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet final bölümünde yaşananlar ve Masumiyet 13. bölüm izleme ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Masumiyet Final Bölümünde Ne Oldu?

Masumiyet Final Bölümünde Ne Oldu?

İlker’in akıl almaz evlenme teklifiyle deliye dönen Bahar, Ela’ya güvenemez ve sert tedbirler almak zorunda kalır ancak ne İlker’in hesaplarına, ne de Timur’un çıkarları uğruna Ela’yı kullanmasına engel olamaz.

Ela, uzun gel gitlerin ardından içindeki bütün soru işaretlerine rağmen, İlker’in telkinlerinin etkisinde kalır ve ona evet der. Bu akıl almaz evlilik, Ilgaz cephesine ihtiyacı olan algı yönetimini sağlasa da, Ilgaz’lar hiç beklemedikleri yerden altından kalkamayacakları bir darbe yer.

Masumiyet Neden Final Yaptı?

Masumiyet Neden Final Yaptı?

Dizinin yapımcısı Gold Film, ‘Masumiyet’in final yapacağı tarihi sosyal medyadan, “Kanalla birlikte aldığımız ortak karar doğrultusunda Masumiyet dizimiz 24 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan fınal bölümüyle ekrana veda edecektir. Bugüne dek sizlerden gördüğümüz destek ve ilgi için teşekkür ederiz. Yeni projelerde buluşmak üzere…” açıklamasıyla duyurdu.

Yayın günü çarşamba gününden pazartesi gününe alınan dizi, düşük reytingleri nedeniyle 13. bölümün ardından ekranlara veda edecek.

MASUMİYET FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın