Görüş Bildir
Haberler
Masumiyet Dizisi "İrem" Deniz Işın Kimdir? Deniz Işın Kaç Yaşında ve Nereli?

Masumiyet Dizisi "İrem" Deniz Işın Kimdir? Deniz Işın Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
23.02.2021 - 20:45

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı “Masumiyet” dizisi çarşamba 1. bölümüyle Fox ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda oldukça başarılı oyuncular yer alırken kadro şimdiden araştırılmaya başlandı. Bu isimlerden biri de dizide İrem Orhun karakterine hayat veren güzel oyuncu Deniz Işın. Peki Deniz Işın Kimdir? Deniz Işın Kaç yaşında ve nereli? İşte Masumiyet İrem ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masumiyet'in İrem'i Deniz Işın Kimdir?

Masumiyet'in İrem'i Deniz Işın Kimdir?

28 Mayıs 1992 İzmir doğumlu olan Deniz Işın, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Ege üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamladı ve İstanbul’a taşındı. Bu süreçte Sahnetozu Tiyatrosu’nda 2 sene İzmir’de, bir sene de İstanbul’da eğitim aldı ve bu süreçte; 2017’de ‘Lysistrata’ oyununda Lysistrata, 2018’de ‘You Can’t Take It With You’ oyununda Alice karakterini canlandırdı.

Aynı zamanda, reklam filmlerinde rol alan Işın, FOX'ta yayınlanan 'Her Yerde Sen' dizisinde Merve karakterine hayat verdi. Daha sonra 'İyi Günde Kötü Günde' dizisinde yer aldı ve son olarak 'Sefirin Kızı' projesinde Sahra karakterine hayat veren Deniz Işın, Murat Boz’un 'Gece' isimli video klibinde de yer almaktadır. Şimdilerde ise 'Masumiyet' dizisinde İrem karakterini canlandıracaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın