Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Uğur'un Elenmesindeki Asıl Neden Ne? Uğur'un Elenmesi Büyük Ses Getirdi!

MasterChef Uğur'un Elenmesindeki Asıl Neden Ne? Uğur'un Elenmesi Büyük Ses Getirdi!

Sunay Korkmaz
01.12.2020 - 10:55

Masterchef'te bu haftaki eleme gecesi büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edildiği açıklanan Uğur ile ilgili karar stüdyoda duyuruldu. Yarışmacılardan Uğur'un elenmesi tepkilere neden oldu. Uğur'dan ve Acun Ilıcalı'dan açıklamalar geldi. İşte Masterchef'te Uğur'un elenme nedeni...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uğur Yılmaz Deniz MasterChef'ten Diskalifiye Edildi | MasterChef Türkiye 110. Bölüm

Uğur Neden Elendi?

Uğur Neden Elendi?

* Haftanın ilk eleme yarışının sonunda mavi takım oyunu kaybetti, bireysel dokunulmazlığı Serhat aldı ve takım tarafından Uğur eleme adayı gösterildi. Ancak resmi hesaptan görseli paylaşılmadı.

* Ürgüp'te yapılan ikinci eleme oyunu sonunda, bireysel dokunulmazlığı bu kez oyunu kaybeden kırmızı takımdan Barbaros alırken, eleme adayı Sefa oldu.

* Son gün için yine eleme oyunu oynanacağı da fragmandan verildi ancak bir farkla. Somer Şef Uğur'u kendisine bir şey söyleyeceklerini belirterek yanlarına çağırdı. Yine eleme oyunu oynandı ve kırmızı takımdan Emir dokunulmazlığı alırken, Barbaros da son eleme adayı oldu. Ancak üçlü eleme oyunu oynanmadan Somer Şef Uğur'u yanına çağırdı ve sosyal medyadan çıkan haberlerin ardından yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi.

* Sosyal medyada geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edildiği açıklanan Uğur ile ilgili karar stüdyoda duyuruldu. Somer Şef, Uğur'un sosyal medyada yer alan paylaşımlarından dolayı verdikleri kararla yarışmadan diskalifiye edildiğini söyledi.

Acun Şöyle Demişti;

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
vedat doğan

Boş işlerle uğraşmayı bırakın artık.