Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş'tan Aşure İsteyen Hemşireyi Tecavüzle Tehdit Eden Şahsa Hapis Cezası

etiket Mansur Yavaş'tan Aşure İsteyen Hemşireyi Tecavüzle Tehdit Eden Şahsa Hapis Cezası

Emre Ordu
22.06.2022 - 16:53 Son Güncelleme: 22.06.2022 - 17:17

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2 yıl önce kendisinden aşure isteyen Ankara Şehir Hastanesi çalışanı Büşra hemşireyi sosyal medya üzerinden tecavüzle tehdit eden kişinin hapis cezası aldığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABB Başkanı Mansur Yavaş, kendisinden 2020 yılında koronavirüs pandemisinde bir kâse aşure isteyen Ankara Şehir Hastanesi çalışanı Büşra hemşireyi sosyal medya üzerinden tecavüzle tehdit eden kişinin tutuklandığını açıkladı. 

Yavaş, olaya ilişkin 2020 yılında sosyal medya hesabında yayınladığı “İyi niyetle bizden talepte bulunan kızımız Büşra'ya hakaret eden kişiler hakkında hem şahsım hem de Büşra adına Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Kadınların korunmaya değil, korunmaya ihtiyaç duymadığı bir geleceğe ihtiyacı var” mesajı alıntılayarak şu notu düştü

“Sadece bizden aşure istediği için tehdit edilmişti Büşra hemşiremiz. Kadınlara saldırılar normalleşmesin diye dava açtık, şahıs 6 ay indirimsiz ertelemesiz hapis cezası aldı. Hukukçu kimliğimle de belirtmek isterim ki asla mücadeleden vazgeçmeyin, her zaman yanınızdayım.”

Büşra hemşire de Twitter hesabında Yavaş’ın bu mesajını alıntılayarak, “Bu süreçte yanımda olduğunuz ve desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız Başkanım” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
426
184
10
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Aday ol başkanım sandıkları patlatalım,haramilerin saltanatını yıkalım...

SnowMan

Ya piçte ki rahatlığa bak. Aşureyi anana yedirirler kaşık kaşık senin anana.

WantonNovelSMYRNA

Gel de bu adamı CB yapma.!!! Ke-MALllık yapmaz ınsallah birileri.!!!