Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş Adaylık İçin Altılı Masa'yı İşaret Etti

etiket Mansur Yavaş Adaylık İçin Altılı Masa'yı İşaret Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' sorusuna Altılı Masa'yı işaret ederek yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Bilim Üniversitesi'nde gençlerle buluştu. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yavaş, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bir öğrencinin 'Aday olacak mısınız?' sorusuna Yavaş'ın, 'Ben bu soruyu duymamak için hiçbir yere gitmiyorum' demesinin ardından salonda gülüşmeler yaşandı.

Yavaş, soruya 'Ankara halkı bizi Ankara için seçti. Hizmet etmemizi bekliyor. Bizden başka bir görev istenirse, biliyorsunuz bu, Altılı Masa'nın görevi. Biz, o ne derse ona uyacağız' yanıtı verdi.

"6 milyonluk şehirde korumasız geziyorum, bundan büyük makam tanımıyorum" 📹

Mansur Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Çok samimi olarak bir şey söyleyeceğim; hem 6 milyonluk bir şehirde belediye başkanı olacaksınız hem de korumasız, rahat bir şekilde halkın içinde gezebileceksiniz... Ben bundan büyük makam tanımıyorum.'

İmamoğlu "Allah bilir" demişti

İmamoğlu "Allah bilir" demişti
İçeriğin Devamı Aşağıda

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı olarak ismi öne çıkan kişilerden bir diğeri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu. İmamoğlu'na geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte 'Cumhurbaşkanı adsayı olacak mısınız?' sorusu yöneltilmişti. İmamoğlu ise 'Allah bilir' yanıtını ver

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
230
143
14
8
6
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Gönülden vereceğim tek oy Mansur Yavaş'a olur

KumdanKum

🤞♥️... adaylığı Mansur Yavaş istemiyor yalanını atanları eşekler kovalasın... ;)

portside

İntikamcı eşek kovalasın ama

Enverland

Kral kral