Görüş Bildir
Haberler
TV
Mahkum 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Mahkum Son Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Fragmanı!

Mahkum 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Mahkum Son Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Fragmanı!

GNS
16.05.2022 - 00:44

FOX'un sevilen dizisi Mahkum 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Fırat'ın Barış'a açtığı savaş herkesin dikkatini çeker. Fırat ise yolundan dönmemeye kararlıdır. Büge'nin yaşadığı içsel savaş ise işleri karıştırır. Barış çileden çıkar ve kimseyi affetmeyeceğini söyler fakat bunun sebebi kendisine yaşatılanlardır. Yolda gittiği esnada kendisine doğrultulan namlunun arkasındaki kişi ise Fırat'ı şoke edecektir. Barış'ın kimi vurduğu ise meçhuldür. Peki Mahkum yeni bölümde neler olacak? İşte Mahkum 22. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi Mahkum'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Barış'ın kendi içindeki muhasebesi devam ederken Savcı Fırat'ın görevine kaldığı yerden geri dönmesi, ikili için yeni bir savaşın başlangıcı oldu. İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın karşılıklı oyunculuklarını devleştirdiği dizi Mahkum, her perşembe 20:00'da Fox TV ekranlarında. Peki Mahkum yeni bölümde neler olacak? İşte Mahkum 22. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Mahkum 22. Bölüm 1. Fragmanı

Mahkum Son Bölümde Neler Oldu?

Mahkum Son Bölümde Neler Oldu?

Aklanmasının hemen ardından ilk iş olarak Barış'ın izini sürmeye başlayan Fırat, onu kaçamayacak şekilde sıkıştıran hamleler peşindedir. Zahit'in kendisine verdiği bilgiler sayesinde Barış'ı adliyeye sanık olarak götürmeyi başarır.

Barış'ın en zorlandığı şey Fırat'ın kendisini yakalaması değil Savaş'ın varlığıdır. Savaş, Barış'tan şimdiye kadar işlediği tüm suçların hesabını sormadan gitmeyecektir.

Akıllara gelecek olan ilk soru ise Savaş'ın gerçek olup olmadığıdır. Barış kendi içinde bunun muhasebesini sürdürürken, Fırat'ın son hamlesi Barış'ın en zayıf noktası olacaktır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın