Görüş Bildir
Haberler
TV
Mahkum 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Mahkum 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
09.05.2022 - 00:40

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi Mahkum 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Savcı Fırat, Barış'ı elleri kelepçeli bir şekilde adliyeye getirmektedir. Büge ise karşısındakinin bedel ödemesi gerektiğini düşünür fakat kime karşı konuştuğu muallaktır. Savaş'ın yaşayıp yaşamadığı sorgusu kafa karıştırırken, Sinyor karşısındaki kişiye bir teklif sunar. Peki Mahkum yeni bölümde neler olacak? Mahkum Savaş yaşıyor mu? Barış hapse girecek mi? İşte Mahkum 21. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV'nin rekortmen dizisi Mahkum yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güney Kore yapımı Defendant dizisinden uyarlanana Mahkum, Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun efsanevi oyunculuğu bir araya geldiğinde, inanılmaz bir seyir zevki yaşatıyor. Anlattığı heyecan dolu hikayenin yanı sıra, tüm komikliği ile seyircisine eğlence dolu anlar yaşatan Mahkum, reytinglerde büyük başarıların altına imza atıyor. Peki Mahkum yeni bölümde neler olacak? İşte Mahkum 21. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Mahkum 21. Bölüm 1. Fragmanı

Mahkum Son Bölümde Neler Oldu?

Mahkum Son Bölümde Neler Oldu?

Ölmeye karar verdiği sırada annesinden gelen haberi alan Barış'ın dünyası yıkılır. Yaşadığı travma kendisine çok ağır gelen Barış, bu durumun içinde sürüklenmeye başlar.

Barış, babası Zahit'in yalanına inanmıştır.  Yaşanan durumun farkına varan Büge, bir şeyler yapmak için adım atmaya karar verir. Barış ise zihninin derinlerinde bir yolculuğa başlar.

Savcı Fırat ise bunca zamandır verdiği savaşın sonundan zaferle ayrılmaya çok yakındır. Kendisini sıkıştırmaya çalışan Başsavcı Asaf'a rağmen, Fırat yenmeyi kafasına koymuştur. Işığı görmeye başladığı noktada ise beklenmedik olaylar yaşanır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın