Görüş Bildir
Haberler
MacBook'unu Alır Almaz Yüklemen Gereken 10 Uygulama!

MacBook'unu Alır Almaz Yüklemen Gereken 10 Uygulama!

cihan taştan
13.10.2022 - 18:36

Performansıyla kullanıcılarını büyüleyen bir MacBook sahibi olduysanız, şimdi sıra en iyi uygulamaları yüklemekte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. VLC

1. VLC

MacBook'unuzda kullanabileceğiniz en verimli video uygulamalarından biri olan VLC, birçok farklı formattaki videoyu çalıştırmanızı mümkün kılıyor. Aynı zamanda video oluşturma, editleme ve farklı formatlara dönüştürmek de cabası!

2. AppCleaner

2. AppCleaner

Masaüstünüzü her zaman düzenli tutmak, depolamayı verimli yönetmek, gereksiz dosyalardan anında kurtulmak istiyorsanız ilk indirmeniz gereken uygulamalardan biri AppCleaner. MacBook modelleriyle uyumlu olan AppCleaner, gereksiz uygulamaları bağlantılı dosyalarla birlikte kolaylıkla silmenizi sağlıyor.

3. Evernote

3. Evernote

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri olan Evernote, not alma, düzenleme, arşivleme konularında büyük kolaylıklar sunuyor. Aynı zamanda diğer Apple cihazlarınızla da senkronize bir şekilde çalışabiliyor. Evernote ile ses ve video notlarınızı da düzenlemeniz mümkün!

4. LastPass

4. LastPass

Modern zamanlarda en kompleks konulardan biri haline gelen şey: şifre! Sürekli yenilemek, her platformda başka şifreler kullanmak ve hepsini akılda tutmak oldukça zor olabiliyor. Bulut tabanlı şifre oluşturma ve saklama uygulaması olan LastPass, bu sorununuzu kökten çözebilir. Üstelik unuttuğunuz şifreleri hızlıca görmek çok kolay!

5. Todoist

5. Todoist

Görev yönetimi uygulamaları arasında öne çıkan Todoist, yapılacaklar listesi konseptini bambaşka bir boyuta taşımayı başarıyor. Todoist ile iş akışı planlaması, görev yönetimi, iş dağılımı gibi birçok işlemi efektif bir şekilde yerine getirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Microsoft 365

6. Microsoft 365

İş hayatının olmazsa olmazlarından biri olan Microsoft uygulamalarını MacBook'unuzda da kullanmanız mümkün. Outlook, Excel, Word ve diğer Microsoft ürünleri yeni cihazınızla yüzde yüz uyumlu çalışıyor. Elbette bu uygulamalarla yapabileceklerinizin sınırı yok!

7. Bartender

7. Bartender

Yeni MacBook'unuzda çok fazla uygulama kullanmayı düşünüyorsanız, bu uygulamaları yönetmek için kullanacağınız en işlevsel araçlardan biri Bartender olacaktır. Uygulama karmaşasına son vermek ve menülerinizi istediğiniz gibi düzenlemek Bartender ile çok kolay!

8. Magnet

8. Magnet

App Store'dan kolaylıkla indirip yeni MacBook'unuzla uyumlu bir şekilde kullanabileceğiniz Magnet uygulaması, sürükle bırak gibi işlevsel yöntemlerle masaüstünüzü düzenlemenizi ve bölümlendirmenizi mümkün kılıyor. Magnet ile kolayca kısayollar oluşturarak çalışma verimliliğinizi arttırmanız ve ışık hızıyla hareket etmeniz mümkün. 😎

9. LightShot

9. LightShot

App Store'dan indirebileceğiniz LightShot ekran görüntüsü aracı, basit ara yüzü ile birçok kolaylığı beraberinde getiriyor. LightShot ile kısayollar kullanarak kolaylıkla ekran görüntüsü alabilir, görüntü üzerinde istediğiniz şekilde düzenlemeler yapabilirsiniz.

10. PhotoScape X

10. PhotoScape X

Görsel düzenleme ve editleme konusunda oldukça işlevsel bir uygulama olan PhotoScape X, App Store'da mevcut! Bu uygulama ile fotoğraflarınızda kırpma, ışık ayarlarını değiştirme, kolaj gibi birçok işlemi kolaylıkla yapmanız mümkün!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
4
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Hemen gideyim iki tane macbook alıp geleyim dur…