Görüş Bildir
Haberler
LGBTİ Bireylerin Yaşamlarını Konu Alan ve İzlediğiniz Andan İtibaren Bağımlısı Olacağınız Birbirinden Etkileyici Diziler

LGBTİ Bireylerin Yaşamlarını Konu Alan ve İzlediğiniz Andan İtibaren Bağımlısı Olacağınız Birbirinden Etkileyici Diziler

Aburoski
08.04.2019 - 14:59

Hep film konuştuk biraz da LGBTİ bireyleri anlatan dizilerden bahsedelim istedik. Bir an önce izlemeniz gereken LGBTİ bireylerinin yaşamlarına konuk olacağınız birbirinden güzel bazı dizileri derledik. 

Keyifli seyirler. 

Konular;  beyazperde.com

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pose

1. Pose

Amerikan toplumunun yaşantısının konu edildiği dizi 1980’lerde geçiyor. New York’ta bir arada yaşayan çeşitli kültürlerden insanların hayatına odaklanılacak dizide yeni yaratılan lüks evren, orta sınıflar ve eşcinsel kültüre değiniliyor. Dizide yer alan New York City’nin ışıltılı ve entrikalarla dolu düzeninde sıkışıp kalan New Jerseyli çift Stan ve Patty’yi Evan Peters ve Kate Mara canlandırıyor. Van Der Beek, Peters’ın zengin patronu Matt’i, Tatiana Maslany ise modern dans eğitmeni olarak karşımıza çıkacak.

2. Grace ve Frankie

2. Grace ve Frankie

Emmy adaylığı bulunan bu dizide, mülayim Grace ve eksantrik Frankie, kocaları birbirine aşık olup onları terk edince yakınlaşmaya başlarlar.

3. Transparent

3. Transparent

Los Angeles’ta yaşayan bir aileyi merkezine koyuyor. Ailenin yaşını almış babası Mort, bambaşka sorunları olan 3 yetişkin çocuğunu, kendi hayatını tamamen değiştirecek bir kararı açıklamak üzere akşam yemeğine davet ediyor. Yıllardır erkek bedenine sıkışmış bir kadın gibi hisseden karakterimiz, iş bu durumu sadece kendinden bahseden bencil çocuklarına söylemeye gelince çok da başarılı olamıyor.

4. The Fosters

4. The Fosters

The Fosters dizisi lezbiyen bir çiftin biyolojik ve evlatlık çocuklarını büyütürken yaşadılarını konu alıyor.

5. The L Word

5. The L Word

Los Angeles'ta yaşayan bir grup eşcinsel kadının yaşamlarından kesitler sunan The L Word, eşcinsel kültürünün bilinmeyen yönlerini de izleyiciye aktarmayı görev edinmiştir. Eşcinsellerin kendi aralarında kullandıkları, özel anlamlar içeren kelimelere diyaloglarda sık sık rastlayabileceğiniz gibi, birçok farklı karakterde lezbiyen ile de tanışabilir, onların dünyalarının işleyişini görebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The New Normal

6. The New Normal

Bir aile olmak isteyen eşcinsel çift Bryan ve David, kendilerine taşıyıcılık annelik yapması için birini ararken karşılarına Goldie çıkar. Kızına bir gelecek hazırlamak ve bir gün hukuk okumak isteyen genç kadın, çiftin 35 bin dolarlık teklifini kabul etmeye dünden razıdır. İnce eleyip sık dokuyan Bryan ve David, annelik için Goldie'yi kabul ederler. Ancak Goldie'nin aşırı muhafazakar annesi Jane, işleri hiç de kolaylaştırmayacaktır.

7. Hurricane Bianca

7. Hurricane Bianca

Eşcinsel olduğu gerekçesiyle yaşadığı kasabadan kovulan New York'lu öğretmen, Texas'a taşınmak zorunda kalmıştır. Günün birinde kılık değiştirerek kasabaya tekrar geri dönen öğretmen, kasaba halkından intikamını almak isteyecektir.

Kaynak: susunuz.com

8. Grown-ish

8. Grown-ish

ABC’nin Black-ish uyarlaması, Zoey’nin ayrıcalıklı hayatını bırakıp Los Angeles’ta yurt hayatına alışmaya çalışmasını konu alacak. Zoey’nin sınıf arkadaşı Nomi’nin biseksüel olduğunu açıklamasıyla, cinselliğin ve kimliğin keşfedildiği üniversite ortamında olacak hikayeleri anlatır. 

Kaynak:Gmag

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
31
31
12
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pembe

sacma sapan isler,hos,ozel dizi yapmaya ne gerek?Her dizide bolca goruyoruz zaten