Görüş Bildir
Haberler
LG G3′Ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu

LG G3′Ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Pchocasi
25.05.2014 - 17:33 Son Güncelleme: 25.05.2014 - 18:31

LG G3′Ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu

LG G2 efsanesinden sonra hızını kesmeyen ekip LG G3′ü çıkartarak lansmanlarına devam ediyor. Yurtdışında yayınlanan etiket fiyatı Türkiye fiyatını doğrular nitelikte.

Güney Koreli teknoloji devi olan Life’s Good için önümüzdeki günlerde tanıtılacağı akıllı telefon LG G3 için birçok sızıntı gerçekleştirildi. Bugün ise LG G3′ün yurtdışı satış fiyatı yayınlandı. LG G3 için bugüne kadar yayınlanmış olan sızıntıları hakkında bilgi sahibi olduğumuz gibi, tasarımı hakkında tamamiyle bilgi sahibiyiz.

LG G3 için tasarım ve teknik özelliklerinin yanı sıra akıllı telefonun Türkiye’de ne kadar fiyata satışa çıkartılacağı konusuydu. Bugün Güney Kore’nin önde gelen web sitesinde yayınlanan LG G3′ün etiket fiyatı belli oldu. Telefonun Güney Kore satış fiyatını karşılaştırdığımızda Türkiye fiyatı ortaya çıkıyor.

“SNAPDRAGON’DAN VAZGEÇİLMEDİ”

Yeni çıkacak olan akıllı telefon LG G3 için sadece fiyat değil, teknik özellikleri de yayınlandı. LG’nin Qualcomm’da yer alan hangi işlemciyi kullanacağı en merak edilen konulardan birisiyken, LG G3 için Snapdragon  801 işlemciden gücünü almaya devam edecek.

Bu bilgiler Güney Korede yer alan web sitesinde de doğrulandı. LG G3 çıkış yapacağı tarihten itibaren Snapdragon 801 işlemci ile birlikte gelecek. Güney Kore’de yayınlanan fiyat 650.000 Won olarak belirlendi.

Bu fiyatı TL’ye çevirdiğimizde 1.356 TL net rakam ortaya çıkıyor. Tabii ki LG G3 bu fiyattan satılmayacak, vergi ve giriş paraları dahil edildiğinde 1800 – 2000 TL arası rakamlar değişecek.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/lg-g3un-turki...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın