Görüş Bildir
Haberler
Lezzetli Test: Sevdiğin Makarna Çeşidine Göre Karakter Analizi Yapıyoruz!

Lezzetli Test: Sevdiğin Makarna Çeşidine Göre Karakter Analizi Yapıyoruz!

miray soysal
20.06.2022 - 17:30

Yediğin makarna senin kişiliğini ele veriyor. Bakalım ne diyor???

Haydi Teste!!👇🍝😋

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sanatçı Ruhlu!

Spagetti seven biri olduğun için sanatçı ruhlusun. Yani, senin estetik açıdan gelişmiş bir zihnin var. Film izlemeyi ya da kitap okumayı seviyorsun. Çok kalabalık ortamlardan hoşlanmıyorsun. İnsan sarrafısın, kişiyi gözünden tanırsın. Bu yüzden çevrende olması gereken kişileri iyi seçer, o insanlardan ilgi ve özen beklersin. Çok güzel hediye seçtiğini söyleyebiliriz ve karşındakini mutlu edecek cümleleri çok doğru seçersin. Düşüncelerin, çevrendeki insanlar için canlandırıcı ve ilham vericidir. Her şeyden kolayca etkilenebilirsin çünkü hassas bir kişiliğin var. Çabuk alınabilir, kırılabilirsin. Biri seni üzme cesaretini gösterirse geçmiş olsun. Çünkü kolay kolay affetmezsin!

Renkli!

Anı yaşamayı, çok fazla ayrıntılara takılmamayı biliyorsun. Bu sebeple zaman zaman sorumluluk almadığın için eleştiriliyorsun. Monoton bir hayat yaşamak yerine eğlenceli bir hayatı tercih ediyorsun. Yaşadığın bir sıkıntıyı en fazla bir hafta kafana takarsın. Rahat eğlenceli ve gamsız biri olduğunu söyleyebiliriz. Dünya yansa çok da önemli değil, her şey bir şekilde hallolacaktır. Seninle arkadaşlık yapmak çok zevklidir. Çünkü her zaman arkadaşlarına arka çıkar, onlarla ilgilenirsin .Çevrendekilerin hayatına bir hafiflik ve ferahlık getirirsin. Makarnayı çok seversin, haftada bir mutlaka yersin!

Duygusal!

Çevrendeki insanların mutlu olması senin için her zaman ön plandadır. Onların hayatlarını kolaylaştırmaya çalışır, ilgilenir ve yardımcı olursun. Çoğu zaman kendini düşünmezsin, yeter ki yakınların mutlu olsun. Arkadaşlarının sevinçleri, başarıları sana büyük mutluluk verir. Yıkıcı değil, yapıcısın. Devamlı etrafındakileri doyurmaya yönelik bazı saplantılarının olduğunu söyleyebiliriz. Senin yanında ne aç kalınır, ne susuz. Yemez, yedirirsin. Ailene çok düşkünsün ve onlar için her şeyi yaparsın. Fedakar ve özverilisin. Çok çabuk mutlu olursun. Minik bir hediye ve tatlı bir söz seni dünyanın en mutlu insanı yapabilir.. Aile boyu oturulan sofralar kadar sana lezzetli gelen bir şey yoktur. Senin için ne yediğin önemli değil kimle yediğin önemlidir!

Özenli!

Sen, penne makarna seven bir kişi olduğun için kesinlikle iyi giyinmeye önem veriyorsun. Bir kıyafete tüm maaşını verebilirsin. Kaliteli ve markalı şeyleri üstünde görmek seni mutlu hissettirir. İyi giyinmekle kalmaz, tabağındaki yemeğin de iyi görünmesini istersin. Gözünün doyması ve görsel doygunluk senin için önemlidir. Kişisel bakımına oldukça dikkat edersin. Dişlerine ve saçlarına çok önem verirsin. Aileni ihmal etmezsin  ama çok yapışık bir ilişkinin de olmadığını söyleyebiliriz. Seni bir penneci olarak gerçek bir asilzade ilan edebiliriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
28
17
16
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
turan_t9366

Sanatçı Ruhlu!Spagetti seven biri olduğun için sanatçı ruhlusun. Yani, senin estetik açıdan gelişmiş bir zihnin var. Film izlemeyi ya da kitap okumayı seviyo... Devamını Gör

Necla Kaplan

Renkli