Görüş Bildir
Haberler
Letterboxd'a Göre En Popüler 100 Filmden Kaç Tanesini İzledin?

Letterboxd'a Göre En Popüler 100 Filmden Kaç Tanesini İzledin?

Letterboxd'da film tutkunları en sevdikleri ya da sevmedikleri filmleri puanlar ve birbirinden harika yorumlar yaparlar. Peki sen sitedeki son zamanların en popüler olan bu 100 filmden kaç tanesini izledin? Hazırsan hemen işaretlemeye başlayalım ve ne kadar sinefil olduğunu görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşaretlemeye hazırsan başlıyoruz!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

$total filmden $score tanesini izledim!

Sinefillik Ölmüş Bebeğim!

Sanırız ki popüler filmlerle pek aran yok. Bu da demek oluyor ki senin sinefillik daha başlamadan ölmüş. Bir sonraki en popüler filmler listesine kadar izlemen gereken daha çok yapım var. Hadi uyandır şu içindeki sinefilliği de görelim!

$total filmden $score tanesini izledim!

Bak Olmadı Bu Şimdi!

Sen ki film izleme aşığı bir insan yakışıyor mu hiç bu sonuç? Evet sinefillik sadece popüler filmleri izlemekten ibaret değildir ama popüler olan filmleri izlemeyeni de dövüyorlar şimdi. Lütfen daha fazla popüler takıl ve bizi üzme!

$total filmden $score tanesini izledim!

İş Var Sende!

Gayet iyi bir skor! Sinefil olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun demektir bu. Bir sonraki popüler filmler listesinde bakalım bu skoru 100'de 100 yapabilecek misin merakla bekliyoruz!

$total filmden $score tanesini izledim!

Sendeki Sinefillik Neymiş Ya!

Vallahi bravo! Letterboxd'da en popüler olan 100 filmden çoğunu izlemişsin. Senin gibilerden az bulunur doğrusu. Filmler hakkındaki yorumlarını çok merak ettik şimdi. Sen şimdi ne ince tespitler yapıyorsundur ama...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
11
8
7
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın