Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Filmlere Göre Havanı Nasıl Atmalısın?

Seçtiğin Filmlere Göre Havanı Nasıl Atmalısın?

İnanıyorum ki bu dünyada başkalarına havalı gelmeyecek bir özelliği olmayan yoktur. Mühim olan bunu diğer insanlara gösterebilmektir. Peki senin hava atmanı sağlayacak o gücün ne?

Merak ediyorsan film zevkinden yola çıkarak hemen bunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sende Zehir Gibi Kafa Var, Onu Kullan!

Seçtiğin filmlere göre sen zihni çok yoğun çalışan, karşısına çıkan olayların iç yüzünü anında anlayan pratik zekalı bir insansın. Etrafındaki kişiler senin bu mantıklı ve zeki hallerine tav oluyor. Sen daima onların göremediği ince noktaları görüyor ve gündelik bir meseleymiş gibi hemen açıklığa kavuşturuyorsun. Ama bu özelliğini çok da fazla kullanmıyor, son zamanlarda kendine saklıyorsun. Böyle bir potansiyele çok yazık doğrusu. Sana tavsiyemiz lütfen o zehir gibi çalışan beynini kullan. Kafandan geçen harika düşünceleri insanlardan saklama. Biraz da aklının ekmeğini ye! Fena mı olur? Olmaz.

Sanatsal Bir Güzellik Anlayışın Var, Daha Ne Olsun!

Seçtiğin filmlere göre sen estetik güzellik anlayışı olan, bir şeye ya da kişiye baktığında onda var olan şeylerde daima bir güzellik bulan bir insansın. İnsanların kusurlarında bile bir güzellik olduğunu fark ediyor ve herkese karşı iyi niyetli yaklaşıyorsun. Ayrıca sanatsal bir karakterin de var. Kendini yazarak, çizerek ve güzel konuşarak iyi ifade edebiliyorsun. Sana tavsiyemiz bu karakteristik özelliklerin üzerinde daha fazla dur. İnsanlarla iletişim kur, sanatsal yönlerini keşfedip başkalarına göster ve kendini en doğru şekilde ifade et. Göreceksin bak insanlar senden nasıl da etkilenecek...

Sen Varken Romantizmden Geçilmez Buralar!

Seçtiğin filmlere göre sen romantik ve baştan çıkarıcı bir karaktere sahipsin. Karşındaki insanları bakışlarınla ve sözlerinde hemen etki altına alabiliyorsun. Duygusal ve romantik oluşun etrafındaki insanlar tarafından çok samimi bulunuyor. Ancak bunu çok fazla etrafa göstermek istemiyorsun. İnsanların seni yanlış anlayacağını düşünüyor ve kendi romantik ve duygusal gücünü kullanmaktan geri duruyorsun. Sana tavsiyemiz havalı ve karizmatik görünmek istiyorsan sakin adımlarla bu gücünü kullan. İçinde yaşadığın duyguları dışarı yansıt. İnsanlara karşı daha sıcak ol, o zaman olduğundan daha havalı görünebilirsin. Çünkü senin içindeki cevher bu!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
6
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tayfun Kuito

Zehir gibi çalışan bir kafam varmış ama bi boka yaramıyormuş :)

pikasevde

Sanatsal Bir Güzellik Anlayışın Var, Daha Ne Olsun!

Pelda Yalçın

Sen Varken Romantizmden Geçilmez Buralar! Seçtiğin filmlere göre sen romantik ve baştan çıkarıcı bir karaktere sahipsin. Karşındaki insanları bakışlarınla ve... Devamını Gör