Görüş Bildir
Haberler
2023 Yılının Nasıl Geçtiğini Tek Bir Filmle Anlatıyoruz!

2023 Yılının Nasıl Geçtiğini Tek Bir Filmle Anlatıyoruz!

2023 yılı hepimiz için umutlarla başlamıştı ancak maalesef ülke olarak pek çok felaket yaşadık. Ama hayat işte, hiçbir zaman iyi şeyler beklemeyi ihmal etmedik. 2023'ün sonlarına doğru yaklaşırken bizler de en eğlenceli testlerimizi sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Sıradaki testimiz 2023 yılınızın nasıl geçtiğini tek bir filmle anlatmak olacak.

Merak ediyorsanız, hemen teste başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. 2023'e şöyle bi' baktığında bu yıl hangisinden yana yüzün güldü?

4. Kolay yoldan para kazanmak konusunda başın belaya girdi mi?

5. Bu yıl "Kaybettim ve bir daha asla geri alamam" dediğin şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki yaşadığın travmatik bir sorun yüzünden bu yıl soluğu psikologda aldın mı?

7. Bir önceki yıllarla kıyasladığında 2023'te kendini nasıl hissettin?

8. Kariyerin için başka insanlarla mücadele ederken buldun mu kendini?

9. 2023 duygusal olarak seni nasıl değiştirdi?

10. Son olarak 2024 yılından beklentilerin var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2023 Yılı Senin İçin Adeta "Fair Play" Olmuş!

Verdiğin cevaplara göre senin 2023 yılın Chloe Domont'un yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Phoebe Dynevor ve Alden Ehrenreich'ın olduğu 'Fair Play' filmi gibi geçmiş. Bu yıl kariyer ya da eğitim hayatında seni derinden sarsan ya da hayatını tümden alt üst eden değişimler yaşamışsın. Kariyerinde bir terfi almış olabilir ya da eğitim hayatında bir üst seviyeye geçmiş olabilirsin. Ancak bu terfiyi ya da sorumluluğu almak hayatını biraz zorlaştırmış doğrusu. Etrafındaki insanlarla ilişkilerin zorlaşmış, özellikle aşk ilişkilerinde fırtınalar kopmuş desek yeridir. Kısacası 2023 sana kariyerde başarı ancak özel hayatında tatsız hadiseler getirmiş. Ne olursa olsun sen 2024'ten umudunu asla kaybetme. Bu hayatta düzelmeyecek hiçbir mesele yoktur.

Alnına Yazılmış Bu 2023'te "Acı Reçete"!

Verdiğin cevaplara göre 2023 senin için David Yates tarafından yönetilen ve başrollerinde Emily Blunt ve Chris Evans'ın olduğu 'Acı Reçete' gibi geçmiş olabilir. Bir yandan ailevi problemlerinle uğraşırken diğer yandan iş hayatında tutunmak için çok özel bir çaba içerisine girmiş olabilirsin. Bu yıl senin hayatında daha çok parayı kazanma ve etrafındaki insanlara karşı olan sorumluluklarını yerine getirebilmekle geçmiş desek yeridir. Bunda da başarılı olmuşsun ancak psikolojik olarak biraz yorulmuşsun sanki. Bu süreçte insanlara güven duygun zedelenmiş ve sadece kendine güvenmeyi öğrenmişsin. Ama paniğe gerek yok 2024 yılı senin için daha güzel olabilir, geçen yıl emek verdiğin her şey sana bu yıl güzellik olarak gelebilir.

2023'te Buram Buram "Do Not Disturb" Havasında Takılmışsın!

2023'te Buram Buram "Do Not Disturb" Havasında Takılmışsın!

Evet, işte geldik sana. Senin 2023 yılın Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünde yine kendisi olduğu 'Do Not Disturb' gibi geçmiş. Bu yıl hayatında önceki yıllarda kaybettiğin şeyleri geri almakla meşgul olmuşsun. Önceki senelerde iş hayatında ve özel ilişkilerinde sorunlar çıkmış ve kendini bir toparlanma sürecine almışsın. 2023 yılında işte bu yüzden farkındalığın artmış ve sadece kendini geliştirmeye yönelmişsin. Ancak bunu yaparken yani bu farkındalığın artarken ne kadar yalnız olduğunu da istemeden fark etmişsin. Tabii yalnız olma düşüncesi senin korkularını da gün yüzüne çıkarmış. Neyse ki 2024 yılı kendini daha iyi tanıyabileceğin bir fırsat olarak karşında duruyor. Dileriz yeni yılda kendini daha mutlu ve daha gerçekleştirmiş olarak bulursun!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
9
6
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Tg

Fair Play

Gizem Yenikler

2023 Yılı Senin İçin Adeta "Fair Play" Olmuş!

ömer

2023'te Buram Buram "Do Not Disturb" Havasında Takılmışsın! Filmi izlerken düşündüm bunu ya 🚬🚬 3. Sorudu hiç biri seçeneği olmalıydı…