Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre 30 Yaş Kafasında mısın?

etiket Evet/Hayır Testine Göre 30 Yaş Kafasında mısın?

Elif Ateş Dereli
10.12.2023 - 14:03 Son Güncelleme: 10.12.2023 - 20:48

Biyolojik yaşımız elbette önemlidir ama şöyle bir gerçek de vardır ki çoğumuz olduğumuz yaşta hissetmeyiz kendimizi. 20 olan 35 hisseder, 35 olan 18 hisseder, 18 olan ben 70'lik gibiyim der. Yani işler biraz karışıktır. Peki sen 30 yaş kafasında mısın?

Merak ediyorsan hemen teste geçelim!

Not: Test eğlence amaçlıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Maddi anlamda kendi özgürlüğünü kazandığını düşünüyor musun?

4. "Şunu yapmasaydım hayatım çok daha güzel olurdu" cümlesini çok sık kuruyor musun?

5. Peki ya kendini sık sık geçmişte yaptıkların için eleştirirken bulur musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son zamanlarda içine kapanıp hassaslaştığın için arkadaşlarınla aranın açıldığı oldu mu?

7. Acaba başka bir meslekte çalışsam daha mutlu olurum diye düşünüyor musun?

8. Çevrendeki insanlara karşı aşırı fedakar davranışlar sergilediğini düşünüyor musun?

9. Yaşadığın hayattan kaçıp gitme isteğinde son zamanlarda bir artış oldu mu?

10. Son olarak keşke 30 olsam diyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayırlı Olsun, Sana 30 Yaş Kafası Yüklenmiş!

Evet, işte geldik sana! Verdiğin cevaplara göre sana biraz 30 yaşın verdiği o sorumluluklar yüklenmiş gibi. Bu arada bundan kastımız sen 30 yaşındasın demek değil bu arada. 30 yaş nedir diye şöyle bi' düşündüğünde kariyer, özel hayat, aile meseleleri arasında bir denge kurmaya çalışmak ve bu dengeyi kurma sırasında da hayatı sorgulama evresidir. Ama görüyoruz ki sen bu evreyi hep içinde yaşıyorsun. Hayatında her zaman bir dengesizlik ve düzensizlik söz konusu. Sağlam ilişkiler, sağlam arkadaşlıkların özlemini çekiyorsun, iş hayatından memnun değilsin, kendini hiçbir yere yakıştıramıyorsun, aradığın o aşkın daha nasıl bir şey olduğunu bile belirleyememişsin sanki. Bizim tavsiyemiz kendini tanımak için zamana bırak her şeyi. Yolunda gitmeyen şeyleri düzeltmek için önce nelere sahibim diye düşün. 30 yaş kafası zordur bu durumlarda ama neyi seçersen onu yaşarsın sakın unutma.

Gençsin, Çıtırsın; Ne 30'u Canım!

Evet, nerede kaldın sen ya! Cidden seni tebrik ediyoruz. Ruhun ben buradayım, sizin aranızdayım diye bağırıyor sanki. Adeta yeni doğan bir insanın enerjisi kadar enerji var sende. Hayatta karşılaştığın sorunlar, yüklenmek zorunda kaldığın sorumluluklar seni yıldırmamış hiç. Daima zindeliği ve çevikliği elden bırakmamışsın. Ne kadar zor olsa da bir şeyleri ben başarırım kafasında olmuşsun sen. İnsanlar 30 yaşındayken hayatı sorgulamaya başlar ve çoğunlukla her şeyin kötüye gideceğini düşünür. Sen 30'unda ol ya da olma hiç o kafada değilsin anlaşılan. Zaten sayılar birer illüzyon değil midir bu hayatta? Senin gibi ruhlar kaç yaşında olursa olsun hep genç kalır daima!

Sen 30 Kafasına Girmeden 70'e Ayak Basmışsın!

Verdiğin cevaplara göre karşımızda çok olgun ve olaylar karşısında sakinliğini koruyabilen bir insan görüyoruz. Ağırbaşlı duruşun etrafında da dikkat çekiyor. Ara sıra deli dolu yanların var ama bunları genelde göstermekten çekiniyorsun. Son zamanlarda ruhundaki çocuğun sesini dinlemeyi biraz ihmal etmişsin sanki. Olgun, sakin ve ağırbaşlı olmak iyi meziyetlerdir ancak insanın bazen de heyecanlı ve deli dolu işlere de bulaşması gerekir. İşte senin de bu ölü toprağı artık üstünden atma vakti geldi de geçiyor bile. Daha 30'una varıp sorumluluk sahibi olmaya alışamadan kendini bi' salıvermişlik hakim sende. Hiç salma kendini, daha yapacak çok şeyin var. Sadece hayattan beklentilerini tam olarak netleştir sonra da kendi yolunu çiz yeter...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
231
127
82
77
58
46
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pelda Yalçın

Gençsin, Çıtırsın; Ne 30'u Canım! 🤘

Onur

😒 Hayırlı Olsun, Sana 30 Yaş Kafası Yüklenmiş! Evet, işte geldik sana! Verdiğin cevaplara göre sana biraz 30 yaşın verdiği o sorumluluklar yüklenmiş gibi. Bu... Devamını Gör

Erkin esenn

Yaş 39, dışım audi içim murat 131