Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Diziye Göre Ne Cins Bir Egoistsin?

Beğendiğin Diziye Göre Ne Cins Bir Egoistsin?

Elif Ateş Dereli
08.12.2023 - 09:18 Son Güncelleme: 08.12.2023 - 22:18

Hepimizin içinde bir 'ben' vardır sürekli zihnimizdeki olaylarla beslediğimiz. Bazen onu o kadar yerlere göklere sığdıramayız ki herkes tarafından alenen gözükür; bazen ise hiç gözükmez. Peki senin en egoist özelliğin ne? Sevdiğin diziyi seç, hemen sonucu görelim!

Not: Test eğlence ve dizi tavsiyesi amaçlıdır. Ama unutmayın, hepimizin içinde egoist bir taraf vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendinde Kusur Bulmaya Çok Yanaşmıyorsun!

Evet, işte geldi sıra sana. Seçtiğin dizilere göre mükemmeliyetçi ve üzerine düştüğü her işi layıkıyla yapmaya çalışan bir insansın. Ele aldığın her işte -bu aşk hayatın da olabilir, kariyerin de- daima dört dörtlük sonuçlar bekliyorsun. Senin dışında biri hata yaparsa da vay onun haline. Altından girip üstünden çıkıp onu deli etmeyi başarıyorsun. Ama bi' de şu var: Söz konusu hatayı yapan taraf sen olursan hiçbir şey olmamış, sanki o hatayı sen yapmamış gibi davranıyorsun. Bu huyunu yakından bilen insanlar da seninle çalışmaktan geri duruyorlar ya da sana karşı temkinli yaklaşıyorlar. Keza aşk hayatında da öyle. Hataların suçlusu olarak kendini görmeyip hep karşı tarafı kusurlu gördüğün için ilişkilerin bozulmaya çok meyilli. Sana tavsiyemiz bir yerde hata varsa ilk önce kendinde ara. Bulamazsan işte o zaman karşı tarafa bakarsın.

Gözün Kendinden Başka Hiç Kimseyi Görmüyor!

Evet, geldi bizim kendini deliler gibi seven arkadaşımız. Seçtiğin dizilere göre sen kendini seven, hayatla barışık, olaylar karşısında tez canlı ve şen bir insansın. İnsanlar senin yanında kendilerini enerjik ve hareket içinde hissediyorlar. Etrafındakileri harekete geçirmeye yönelten bir özelliğin var senin. Ama bu özelliğin kaynağı senin içinden geliyor. Yani insanları kendi isteklerin için harekete geçiriyorsun. Kontrol etme gücün ve her olayın merkezine kendi hayatını alma özelliklerin birleşince ortaya hem karşı konulması zor hem de egoist bir insan çıkartıyor. Çevrendekiler aslında bu özelliğinden pek memnun değiller ama seni sevdikleri için pek de ses çıkarmıyorlar. Ama yine de haberin olsun, arada sırada başkaları için de bir şeyler yapmak güzeldir. Bu hayat sadece 'ben, ben, ben' diyerek geçmez.

Uçan Kaçan Her Şeyi Kendine Rakip Görüyorsun!

Seçtiğin dizilere göre sen rekabetten hoşlanan bir karakter özelliklerine sahipsin. Başkalarıyla yarışmayı seviyor ve daima birinci gelmek için can atıyorsun. Tabii çevik ve atik karakterin sayesinde de girdiğin her yarışta ilk sırada yer alıyorsun. Uzun vadeli hedeflerin söz konusu olduğu zaman da bu durum aynı şekilde geçerli. Rakiplerini birer birer elemek için yapmayacağın hiçbir şey yok. Ama bu durum bazen çok ileriye gidebiliyor. Yani rekabet sevdan günün sonunda uçanı kaçanı rakibin olarak görmene neden oluyor. Daima insanlarla aran kızışıyor ve kendine gereksiz rekabetler yaratıyorsun. Bu da senin egoist tarafını besleyen şey işte. Bu özelliğini bir gözden geçirmen gerek, bizden söylemesi.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
16
8
7
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ergün Zereyak

Uçan Kaçan Her Şeyi Kendine Rakip Görüyorsun... kısaca koç burcu :)

Tuana Aydın

Başak burcuyum ve ayni crbabi aldim

Pasif Kullanıcı

İşine gelene iyi gelmeyene egoist oluyoruz

Nurcan Güneri

mükemmeliyetçi ve üzerine düştüğü her işi layıkıyla yapmaya çalışan bir insansın. Ele aldığın her işte -bu aşk hayatın da olabilir, kariyerin de- daima dört ... Devamını Gör