Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ölümlü Dünya Karakterisin?

Hangi Ölümlü Dünya Karakterisin?

Elif Ateş Dereli
14.12.2023 - 13:01 Son Güncelleme: 15.12.2023 - 15:34

2018 yılında Ali Atay'ın yönetmenliğindeki Ölümlü Dünya filmi o kadar çok komikti ki her karakterini ayrı sevdik desek yeridir. Geçtiğimiz günlerde de serinin ikinci filmi çıkmış ve bizi gülmekten koparmıştı. Peki size şöyle bir testle gelsek ne dersiniz?: Hangi Ölümlü Dünya karakterisin?

Cevabını merak ediyorsanız vakit kaybetmeden hemen teste geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Bu hayatta uğruna her şeyi yaparım dediğin şey ne?

4. Sence insanlar senin düşüncelerini önemsiyorlar mı?

5. Bir işte çalışırken çalışma prensibin bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç kimsenin bilmediği ve görmediği gizli bir ikinci hayatın var mı?

7. Peki çok takıntılı bir insan mısın?

8. Diyelim ki arkadaşın sana bir sır verdi ve hiç kimseye söylememeni istedi. O sırrı ölene kadar tutabilir misin?

9. Baskı ve stres altında nasıl bir insana dönüşüyorsun?

10. Son olarak şimdi şu an burada ölsen aklına gelen ilk düşünce ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serbestciğim!

Serbestciğim!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Serbest'sin. Hayattan ne istediğini tam olarak bilememekle birlikte tutkuların ve arzuların için yaşayan birisin. Kendi isteklerin söz konusu olduğunda başkaları hiç senin umrunda değil. Kafana bir şeyi yapmayı koyduğun an geri kalan her şeyi unutuyorsun. Üstelik bunu da insanların göz önünde yapıyorsun. Bu yüzden etrafındaki insanlar seni düşüncesiz ve yaramaz biri gibi görüyorlar. Ama sevimliliğin ve saflığın yüzünden sana da bir türlü kıyamıyorlar. Ara sıra kendini yalnız kalmış hissedebilir, yalnızlıktan etrafa dayak yemiş gibi bakabilirsin ama yine de sevilen bir insansın. Serbest enerjini asla kaybetme!

Abilerin Abisi İlhami Abi!

Abilerin Abisi İlhami Abi!

Verdiğin cevaba göre sen tam tamına bir İlhami abisin. İnsanlar seninle çalışmaya bayılıyor, verdiğin kararlara mütemadiyen güveniyorlar. Üstelik ne zaman başları sıkışacak olsa fikir danışmak için ilk akla gelen kişi sen oluyorsun. Zaten sen de insanları gizliden gizliye yönetmeyi seviyorsun bu konuda anlaşalım. Tabii bazen kontrolü kaybediyor ve neyi nerede yapacağını şaşırıyor olabilirsin ama sorun değil. Sen yine de bir şekilde ortalığı toparlamayı iyi biliyorsun. Herkese sen gibi akıl ustası düşmez, kıymetini bil!

Çok Rahat ve Çok Profesyonel Olan Zafer'sin!

Çok Rahat ve Çok Profesyonel Olan Zafer'sin!

Verdiğin cevaplara göre sen uçarı kaçarı, takıntılı ve bir o kadar da komik bir insansın. Karşına çıkan hemen hemen her şeyle dalga geçebilirsin. Üstelik bu alaylarını o kadar rahat ve profesyonel yaparsın ki karşındaki insan ruhu bile duymaz. Bu sempatik gözüken rahat tavırlarından olsa gerek. Ancak içeriden biraz psikolojik sıkıntılarının olduğunu söyleyebiliriz. Stresle baş etme yöntemin çok dağınık. Çok zor ve belki de çözülmesi imkansız durumlar karşısında sakinliğini hiç kaybetmezken basit sorunlar karşısında dünyan başına yıkılmış gibi hissediyorsun. Ama olsun sen böyle de harikasın! Sadece çok takıntılı olmayı bırak yeter.

Ortamların Para Babası Oktay Mermer!

Ortamların Para Babası Oktay Mermer!

Verdiğin cevaplara göre sen Ölümlü Dünya'daki Oktay olabilirsin. Çok soğukkanlı ve olaylar karşısında sakin hareket ederek etrafındaki insanlara güven veriyorsun. Hiç olmadık zamanlarda getirdiğin çözüm önerileriyle yanındakilerin dertlerini birden çözüveriyorsun. Ancak konu senin sorunlarını çözmeye gelince aynı şey geçerli değil. Ayrıca maddi olarak para babasısın desek yeridir. Sana gelen hiç kimseye sırt çevirmiyorsun.

Merhaba Gönül Adamı Serhan!

Merhaba Gönül Adamı Serhan!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Serhan'sın diyebiliriz. İnsanlara gönülden bağlanıyor ve ne olursa olsun onları bırakamıyorsun. Senin bu hayattaki motton iyi günde de kötü günde de hep sevdiklerinin yanında olabilmek. Öyle ki bunu bazen fazla abartıyor ve sorumluluklarını yerine getiremiyor, hayatını istediğin gibi yaşayamıyorsun. Ama olsun, sen bu halinle kara gün dostu olduğunu yedi düvele ilan ediyorsun. Sadece başkalarını düşünmeyi bırakıp kendine de vakit ayırsan daha güzel olacak, bizden söylemesi o kadar!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
7
6
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mervednz

Abilerin abisi İlhami abi mi 😂 Ben Mermer Merve olduğumu düşünüyorum 😅😅

Turkish Rap

Mermer merve merver merde dermer verde. Gitti milyonlar :)

SsS

eyooo ilhami abi çıktım. abilerin abisi, az laf çok iş hadi bakiim

Aylin Kayhan

Çok rahat ve çok profesyonel olan Zafer.