Görüş Bildir
Haberler
LDP'den Erdoğan'ın Üniversite Arkadaşları İçin Ödüllü Yarışma

etiket LDP'den Erdoğan'ın Üniversite Arkadaşları İçin Ödüllü Yarışma

Deniz Gök
25.04.2016 - 23:23 Son Güncelleme: 26.04.2016 - 11:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mezun olduğu okul ve diploması üzerinden yapılan tartışmalara son vermek istediğini belirten Liberal Demokrat Parti (LDP) lideri Cem Toker, Erdoğan'a 'üniversite hocalarını ve arkadaşlarını Saray'a yemeğe davet et' çağrısı yaptı. Bu çağrısını bir adım öteye taşıyan Toker, Erdoğan'ın üniversite arkadaşları için ödüllü bir yarışma da başlattığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10 Ağustos 2014'te yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde o dönem başbakan olan Erdoğan'ın üniversite mezunu olmadığı iddia edilmiş ve bir tartışma başlamıştı.

Basına yansıyan haberlerde Erdoğan'ın Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden aldığı diplomanın gerçek olup olmadığı sorgulanmış, okul yıllığında adının geçmediği ve çevresinde üniversite döneminden hiç arkadaşı olmadığı söylenmişti.

Tartışmalara neden olan o diploma

Tartışmalara neden olan o diploma

Konu siyasilerin de gündemine gelmiş hatta MHP'li Yusuf Halaçoğlu, Erdoğan'ın okuduğu İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi'nin üç yıllık olduğunu belirterek cumhurbaşkanı adayı olamayacağını iddia etmişti.

LDP Genel Başkanı Cem Toker bir kaç gün önce Erdoğan'a yaptığı bir çağrıyla gündemden düşen diploma ve mezuniyet konusunu yeniden 'hortlattı'. 

LDP, 4 gün önce Twitter üzerinden Erdoğan'a üniversite hocalarını ve arkadaşlarını Saray'a yemeğe davet etmesini önerdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Toker, bugün konuk olduğu bir televizyon programında da Erdoğan'ın diploması üzerinden yapılan tartışmalara son vermek istediğini söyleyerek çağrısını yineledi. Hatta önerisini bir adım öteye taşıyarak, 'Erdoğan'la ilgili en güzel üniversite anısını anlatan arkadaşına ödül vereceklerini' söyledi.

"En güzel anısını paylaşan üniversite arkadaşına büyük bir ödül"

Cem Toker'in sözleri şöyle:

'Herkesi çağırıyor, çocukları, sporcuları, valileri, muhtarları, herkesi davet ediyor. Şimdi benim hayatımın sizin de öyledir eminim, en güzel yılları üniversite, gençlik yıllarıdır. Şamata, gırgır zamparalık. Biz hala toplanıyoruz arkadaşlarla. Ben de Erdoğan herkesi çağırıyor bir de onları çağırsın diyorum. Millet bilmiyor Erdoğan'ın üniversite yıllarını, o günlerini, neler yaptığını gençlik yıllarını. Kamuya açık olsun, basın da gelsin. Hep beraber arkadaşları gelsin anılarını paylaşsınlar. Güzel bir jest olmaz mı, ben olsam hemen yaparım. 

Diploma gerçek mi sahte mi tartışmasına son vermek istiyoruz. Saray'da bir yemek yiyin hep beraber. Hatta bizi dikkate almazsa bir sonraki adımımız, üniversite yıllarında en güzel anısını toplumla paylaşan arkadaşına ve kanıtlayabilen arkadaşına bir ödül vereceğiz. 

Ödül olarak neyi veririz bilmiyorum ama en güzel anısını paylaşan üniversite arkadaşına büyük bir ödül verelim diyoruz. Buna dayanamaz herhalde arkadaşları, çıkar ortaya.'

Twitter

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
853
397
127
40
9
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hard Gamer

Göt kılı mod on: Ona diplomayı millet verdi millet hülloğğğ.

Pasif Kullanıcı

hahahahahahah

Recep ismini universitedeki hocasi vermemismiydi, hani onun adi da Tayyip mis?

Nikola Tesla

Güldürdü

Anarchy

İmkan vermıyorlar ki ldpye, bi imkan verseler :D

Aziz Güneş

Ilk yıllarında LDP'nin başında Besim Tibuk vardı. Ne yaptığını kim olduğunu bilseydin oyunu çöpe atar LDP'ye vermezdin. Şimdi kim var bilmiyorum ama Besim Ti... Devamını Gör