Görüş Bildir
Haberler
La Casa de Papel'e Hangi Şehrin İsmiyle Girerdin?

etiket La Casa de Papel'e Hangi Şehrin İsmiyle Girerdin?

18.07.2019 - 15:00

La Casa de Papel yeni sezonu başlıyor. Bakalım sen yeni sezonda ekibe katılsan, hangi şehrimizin adını alırdın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Hangi kelime seni daha iyi tanımlıyor?

3. Fikrini merak ediyoruz: Böyle bir ekip hangi sebepten başarısız olabilir?

4. En büyük zaafın hangisi olabilir?

5. Peki bir ekibin liderindeki olmazsa olmaz özellik nedir?

5. Peki bir ekibin liderindeki olmazsa olmaz özellik nedir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ekipteki duygusal yakınlaşmalar hakkında ne düşünüyorsun?

7. Geçtiğimiz sezon hangi karaktere kendini daha yakın hissetmiştin?

8. Gelelim son soruya: Diziyi izlerken rehineyken hırsızların arasına katılanlar konusunda ne düşünmüştün?

8. Gelelim son soruya: Diziyi izlerken rehineyken hırsızların arasına katılanlar konusunda ne düşünmüştün?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İstanbul!

İstanbul!

Senin karakterinin her parçasında keşfedilecek farklı şeyler var. Aynı zamanda da oldukça popüler birisin de tabii ki. İstanbul'un her yeri birbirinden farklı ve kendine has özellikleriyle meşhur. Her çeşit insanı da bünyesinde barındıran güzel şehrimiz gerçekten havalı bir takma isim değil mi? Tabii iyi yanları olduğu kadar karanlık tarafları da yok değil. Zaten kim dört dörtlük olabilir ki bu dünyada? Bir de yüklediğin acılar var omzunda tıpkı İstanbul'un acıları gibi... Başka kim İstanbul olabilirdi ki?

İzmir!

İzmir!

Sen tıpkı İzmir gibi herkesin hayran olduğu birisin. Hayata olan farklı bakış açınla ve renkli kişiliğinle bundan daha iyisi olamazdı. Özgürlüğüne olan düşkünlüğün de cabası tabii. Tadını o kadar iyi biliyorsun ki bunun, artık vazgeçilmez bir parçan. Ekipte de böyle dikkat çekerdin zaten. Kendinden emin tavırların ve hafif dik başlılığın da dahil. Dik başlılık dediysek iyi anlamda tabii ki. Sen insanların sana ne yapmanı söylemelerinden nefret ediyorsun. Eğer bir şey yaşıyorsan bunu kendin istediğin için yapıyorsun. Birilerinin gazına gelip ya da birilerinin dayatmalarıyla değil. Bu da gerçekten insanların sen de kıskandıkları bir özellik. Bu yüzden sen kesinlikle İzmir olurdun!

Trabzon!

Trabzon!

Öncelikle senin damar sahibi bir insan olduğunu söylemek gerek. Keyfin yerindeyken tadından yenmez, ama gözün döner de damarın tutarsa... Aman aman :) O çok sevdiğin canım Karadeniz gibisin yani: Sağın solun belli olmaz. Ayrıca oldukça dobrasın, giyotinle kafanı kesseler, ağzından gerçekten başkası çıkmaz, ardını arkasını düşünmezsin. Bu sebeple sen kesinlikle Trabzon olurdun!

Adana!

Adana!

Adana gibi bir insansın, sıcaksın yani, böyle kor ateş gibi. Sana dokunanın ya kalbi yanar ya da beyni. Tutkulusun, yalap şap, yarım yamalak şeyler hiç sana göre değil. Bağlanınca tam bağlanıyorsun, sevdin mi tam seviyorsun, böyle 40 derece ateşler içinde yanıyormuş gibi. Az biraz da acılısın, sindirilmen çok güç. Kısaca 'Adanalıyız Allah'ın adamıyız; şalgam içer, bici yerik' insanısın. Bu yüzden sen Adana olurdun!

Ankara!

Ankara!

Sen her şeyden önce, aynı Ankara gibi güven veren birisin. İnsanlara saygılısın, efendi/hanımefendisin ve de kalender. Kısaca senden insana kötülük gelmez asla. Ayrıca boş konuşan, şov yapan ve de özenti insanlar seni kendine gıcık etmede sınır tanımaz. 'Her şeyden önce adam olacaklar adam' diyorsun, haklısın da. Son olarak, aile bağlarının çok kuvvetli olduğunu söylemek gerek. Senin ismin kesinlikle Ankara olurdu!

Çorum!

Çorum!

Verdiğin cevaplara göre senin takma ismin kesinlikle Çorum olurdu. Senin arkadaşlarına karşı olan vefa ve sadakatinden de bahsetmeden geçemeyeceğiz. Bu konuda gerçekten çok başarılısın. Bir de müthiş bir espri yeteneğin var ki sorma gitsin. Çorum'un adını duyar duymaz bir insanın istemsizce yüzünde oluşan o naif gülümsemeye de sen oldukça alışkınsın. Çünkü insanlar da seni gördüklerinde bu tatlı gülümseme oluşuyor yüzlerinde.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
256
129
108
61
13
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
LORİ BAROKAS

Adıyaman mı ? ''Nayirobiciğim şurdan bana kırmızı şalvarımı uzatır mısın?'' dedikten sonra '' Yakala bakalım adıyaman'' mı diyecek ?

Efe Yiğit

Adana qweqwqwe Güneşe ateş ediyoz darphane yi mi soyamayalım wqeewq

alper arslan

çorum nedir arkadaş tokyo'ya çorumla mı yaklaşacam. kıza bi gülme gelir.

Engin Güven

Çorum'un adını duyar duymaz bir insanın istemsizce yüzünde oluşan o naif gülümsemeye de sen oldukça alışkınsın.