Görüş Bildir
Haberler
Köşeyi Nasıl Döneceksin?

etiket Köşeyi Nasıl Döneceksin?

Bakalım, köşeyi nasıl döneceksin? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, sürekli şehir değişikliği yapıp seyahat eden bir insan mısın?

4. Peki daha önce hiç bir ünlüyle tanıştığın oldu mu?

5. Diyelim ki, bundan birkaç sene sonra zengin oldun. ilk yapacağın şey ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki şu anda sana 1 Milyon TL teklifini yapsalar ama hayatının aşkını bir daha bulamayacağını söyleseler kabul eder miydin?

7. Ve son olarak, arkadaşınla yemek yemeğe gittiniz fakat yanında hiç parası olmadığını söyledi. Ve bütün yediği içtiği şeylerin hesabı sana kaldı. Ne yapardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mısır'da büyük dedenden miras kalacak!

Valla sen köşeyi öyle bir döneceksin ki herkes şaşıracak. Bundan birkaç sene sonrasında gayet standart bir şekilde hayatını sürdürürken birden Mısır’da yaşayan büyük deden vefat edecek. Oradaki mal varlığı senin üstüne kalacak. Bu zamana kadar görmediğin büyük deden, sana hayatını yaşaman için çok büyük bir fırsat verecek. İlk başta sen de bu olanlara inanamayacak, şaşıracaksın. Çünkü daha önce hem büyük dedeni görmemiş hem de Mısır’da yaşadığını bile bilmiyordun. Gülsen mi ağlasan mı bilemeyeceksin. Bu büyük miras tam olarak köşeyi döneceğini söyleyelim. Şimdi durup “ne alaka” dediğini duyar gibiyiz. Bu işler hiç belli olmaz öyle bir anda karşına çıkıverir.

Milli piyango vuracak!

Sen ne ballısın öyle! Önümüzdeki yılın bitmesine yakın sokakta gezerken bir anda bilet satan amcaya denk geleceksin. İlk başta yılbaşı bileti almak istemeyeceksin. Çünkü kaç senedir alıyorsun alıyorsun bir türlü çıkmıyor. Sonra “neyse son bir kez daha alayayım” diye düşünürken bir bakacaksın almışsın. Tabii içinde milli piyangonun sana vuracağına dair sıfır inanç. Neyse, yılbaşı günü arkadaşlarınla birlikte güzel bir aktivite yaparken milli piyango sonuçlarına bir bakacaksın ki sana vurmuş. O anki sevincini zaten anlatamayız. Anlayacağın milli piyango sayesinde köşeyi bir döneceksin ki anlatamayız…

Ünlü bir isim sayesinde köşeyi döneceksin!

Sen her zamanki gibi normal bir gün işinle gücünle uğraşırken etrafındaki insalar da hayatlarına devam ediyor. Fakat bir gün iş için şehir değişikliği yapman gerekiyor ve havaalanına gidiyorsun. Orada kalabalığın içerisindeyken asansöre biniyorsun ve birden ünlü bir isimle karşılaşıyorsun. Onu tanıyıp asansör yukarı aşağı inene kadar tatlı ve küçük bir sohbet ediyorsunuz. Bu sohbetin ardından ünlü isim, senin içindeki oyunculuk yeteneğini fark ediyor ve sana iş teklifinde bulunuyor. Sonra olaylar senin tarafından güzel gelişmeye başlıyor ve bir anda ünlü oluyorsun. O kadar çok ünleniyorsun ciddi anlamda köşeyi dönüyorsun. Herkes tarafından tanınan ve sevilen bir oyuncu oluyorsun. Bazen insan kendindeki yeteneğin farkına varamaz. Çünkü ne onu gösterecek bir ortam vardır ne de bu konuda öz güveni. O yüzden biraz da şans işi desek yeridir. Sen bu şansı yakalayanlardansın!

Patronunun gidişiyle tüm servet sana kalacak!

Sen ileride çalışacağın ya da şu anda çalıştığın yerde çok dikkat çekiyorsun. Gerek işindeki konumun gerek insanlarla iletişimin oldukça başarılı. Üstlerinin senin hakkındaki olumlu düşüncelere sahip olması seni iş konusunda yükselteceğe benziyor. Fakat gel gelelim ki, bir gün öyle bir şey olacak ki buna sen bile şaşıracaksın. Patronunun aranla iyi olması ve seni güvenilir bulması bu noktada oldukça etkili diyebiliriz. Şirketin sahibi bir gün hiç beklemedik şekilde vefat edecek. Bir yandan çok üzülürken bir yandan da seni mutlu edecek bir haber alacaksın. Patronun meğer şirketin bütün sorumluluğunu sana bırakmış, bundan sonra her şey sana ait. Anlayacağın bir anda ne olduğunu anlamadan zengin olacaksın. Patronun sayesinde köşeyi döneceksin…

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
268
125
68
65
21
18
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
adekaj

Mısırda büyük dedenden miras kalacak. Bu dedem deve mi acaba

Aykan Aslan

Oyuncu hıııkıöşpppsmsmsmmanan 😁