Görüş Bildir
Haberler
Kızı İçin Yardım Çağrıları Yapan Orhan Aydın: Apartmandaki Herkesi Çıkardılar

Kızı İçin Yardım Çağrıları Yapan Orhan Aydın: Apartmandaki Herkesi Çıkardılar

Abdullah Demir
07.02.2023 - 16:56 Son Güncelleme: 07.02.2023 - 20:42

Tiyatrocu Orhan Aydın, Hatay'da yıkılan binada mahsur kalan kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş'i enkaz altından çıkarmak için dünden beri Twitter'dan paylaşım yaptı. Aydın, kızının sesini duyulduğunu belirterek 'Kızımı istiyorum... Onsuz olmaz... Duydunuz mu?' dedi. 

Orhan Aydın enkaz altındaki kızını çıkarmak için Twitter'dan paylaşımlar yaptı. Aynı zamanda Hatay'a ulaşmaya çalışan Aydın'a telefonla ulaştık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Binlerce araç yollarda ve kaza var maalesef, gidemedik"

"Binlerce araç yollarda ve kaza var maalesef, gidemedik"

Soru: Hatay’a ulaştınız mı?

Orhan Aydın: 'Gece Niğde’den geri döndük. Yollar kar tabi. Yarın sabah Adana uçağında yer bulduk. Oradan Hatay’a geçmeye çalışacağız. Binlerce araç yollarda ve kaza var maalesef, gidemedik. İnsanlar deprem bölgesine gitmeye çalışıyor. İstanbul’dan da gitsen Eskişehir'den de gitsen aynı yoldan gideceksiniz. Trafik ve araçlar tıkanmış. Oraya gidecek tek ana arter var. O arter tıkalı. Polis tek şeride düşürmüş'

"Artık sesi gelmiyor"

"Artık sesi gelmiyor"

Soru: Sesi geliyor demiştiniz. Ne durumda?

'Artık sesi gelmiyor. Olumsuz. Apartmanda herkesi çıkardılar. AFAD desteği bekliyoruz. Vinç getirip üzerindeki beton kitleyi kaldırsınlar. Altından ne çıkacak bilmiyoruz. Çok canım yanıyor'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asgoodasitgets

kurtulmuş kızı şükürler olsun 🙏

BseRM

nerede okudunuz, hiçbir yerde böyle bir bilgi göremedim.

asgoodasitgets

Ya yazık çok korkunç ya .

Mahter Altay

BUGÜN 9 ŞUBAT EYLEM BUGÜN DE SES VERMİŞ. Daha uzman vinçler ve özel imkanlarla tutulan vinçlerle müdahale devam ediyormuş. Saat 20:29 henüz çıkarılmadı.