Görüş Bildir
Haberler
Bir Babanın Enkaz Altındaki Kızını Bekleyişi: Kızımı İstiyorum.. Onsuz Olmaz.. Duydunuz mu?

Bir Babanın Enkaz Altındaki Kızını Bekleyişi: Kızımı İstiyorum.. Onsuz Olmaz.. Duydunuz mu?

Tiyatrocu Orhan Aydın, Hatay'da yaşayan kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş ve eski eşi Elif Torun Öneren'e ulaşamadığını Twitter'dan duyurmuştu.  Kızı ve annesinin enkaz altında kaldığını belirten Aydın, yıkılan evin adresini de palaşmıştı. Kızının annesi Elif Torun Öneren'in kurtulduğunu belirten Aydın'ın enkaz altındaki kızı için bekleyişi sürüyor. Aydın son paylaşımında kızının enkaz altından sesinin geldiğini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orhan Aydın kızına ve eşine ulaşamadığını dün bu paylaşımı ile duyurdu.

Yakınlarından haber alamayan herkes gibi Orhan Aydın da adres paylaştı.

Orhan Aydın, haber alamayınca 1 saat sonra kızı ve annesinin resmi ile tekrar adres verdi tekrar yardım istedi. Bu sefer "İMDAT" notunu ekledi.

Orhan Aydın'ın yardım çağrısından 5 saat sonra kızının annesi Elif Torun Öneren enkazdan çıkarıldı. Ancak Aydın'ın kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş hâlâ enkaz altındaydı.

Orhan Aydın, kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş'in enkaz altından ses verdiğini paylaştı. Endişeli baba yardım çağrısını yineledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızı için yardım isteğini tekrar paylaşan Orhan Aydın, "betona tapınan bilim ve hayat düşmanlığını hak etmiyoruz" diye tepkisini de belirtti.

Orhan Aydın enkaz altındaki kızını bekleyişini sabah 04.25'te attığı tweet ile sürdürdü. Aydın "kızımı istiyorum.. onsuz olmaz.. duydunuz mu?" diye sözlerini tamamladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Gültekin

Hatayı yalnız bıraktılar

BlueCraving

Hatay unutuldu Hatay kimsesiz!! 😢😢