Görüş Bildir
Haberler
Kırıkkale Millet Kıraathanesi 'Cup Cake' ile Hizmete Girdi!

etiket Kırıkkale Millet Kıraathanesi 'Cup Cake' ile Hizmete Girdi!

Emre Ordu
04.07.2018 - 22:36 Son Güncelleme: 05.07.2018 - 08:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaatleri arasında yer alan 'Millet Kıraathanesi' Kırıkkale'de de açıldı. Dinlenme ve kitap okuma alanlarının bulunduğu kıraathanede ücretsiz ikramlar da yapılıyor. İkramlar arasında 'cup cake' de yer alıyor. 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hüseyin Kahya Parkı'ndaki açılışta yaptığı konuşmada, mutlu ve memnun olduklarını belirterek, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla tüm Türkiye'ye yayılacak millet kıraathanesini Kırıkkale'de de açtık' dedi.

"Mahallelere de yayacağız"

"Mahallelere de yayacağız"

Bunu mahallelere de yayarak devam ettireceklerini ifade eden Saygılı, 'Burada vatandaşlarımızın rahat bir şekilde sohbet edeceği, kitap okuyacağı güzel bir mekan oldu. Bu bizim kültürümüzde olan bir şey. Kültürümüzde olan bir şeyi de hep birlikte devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada bütün hizmetler ücretsizdir. Belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Hayırlı uğurlu olsun' diye konuştu.

"Yapılan hizmetten gurur duyuyoruz"

"Yapılan hizmetten gurur duyuyoruz"

73 yaşındaki emekli Halil İbrahim Erciyas da 'Kırıkkale için çok güzel bir hizmet oldu. Çok memnun olduk. Burada isteyen kitabını okur, isteyen gazetesini okur. Yapılan bu hizmetten gurur duyuyoruz.' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Saygılı ve beraberindeki vatandaşlar, kurdele keserek kıraathanenin açılışını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da da "Millet Kıraathesi" açılmıştı

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da da "Millet Kıraathesi" açılmıştı

'Cup Cake'li kıraathane Twitter'da gündem...

Ekşi Sözlük'te de "millet kıraathanesinde satılan gayrı milli cupcake" başlığı altında yorumlar yapılıyor

Ekşi Sözlük'te de "millet kıraathanesinde satılan gayrı milli cupcake" başlığı altında yorumlar yapılıyor
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
613
231
178
77
29
25
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kozmolojiasigi

İlk fotoğraftaki adamın elinde akit gazetesi var. O mu kitap okuyacak şimdi?

Apollonia corleone

neden hiç kadın yok?Evimin yakınına açılırsa muhalif olduğum halde bu devletimin bir hizmetiyse benim verdiğim vergiyle yapılıyorsa açıkçası gitmeyi düşünürü... Devamını Gör

Kal El

Giremezsin cunku erkek kiraathanesi millet kiraathanesi sadece ekran koruyucu. Millet anlayislari erkeklerden ibaret sadece.

Pasif Kullanıcı

Milletten kasıt erkekler herhalde, fotoğraflar da bir tane bile kadın göremedim. Varsa yanlışım düzeltin. Benim gözümde saçma sapan bir uygulama. Hayatı boyu... Devamını Gör