Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu, Selçuk Bayraktar ile Görüşmesini Anlattı

Kılıçdaroğlu, Selçuk Bayraktar ile Görüşmesini Anlattı

Emre Ordu
12.11.2022 - 13:47 Son Güncelleme: 12.11.2022 - 18:06

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile yıllar önce yaptığı bir görüşmeyi anlattı. Bayraktar'ı henüz evli olmadığı dönemde İkitelli'de bulunan ofisinde ziyaret ettiğini anlatan CHP lideri 'Engeller vardı, engellerin kaldırılması için elimizden gelen her türlü çabayı gösteririz dedim' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu, partisinin Bursa İl Başkanlığı'nca düzenlenen İş İnsanlarıyla Buluşma Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile yıllar önce yaptığı görüşmeyi anlattı.

Kılıçdaroğlu, 'Ben SİHA'ları yapan, şimdi Sayın Erdoğan'ın damadı olan iş insanıyla da görüştüm. Ama daha evlenmeden önce görüştüm. İkitelli'deki ofisinde görüştüm. Yaptığı başarılı çalışmaları orada gördüm. O zaman babası da hayattaydı. Engeller vardı, engellerin kaldırılması için elimizden gelen her türlü çabayı gösteririz dedim. Çünkü bilim ve bilime değer verip bilimden yola çıkarak üretim, üretmeye bir şeyler yapmak dünyayı değiştirmek demektir' ifadelerini kullandı.

TEKNOFEST'i ziyaret edip destek vermişti

Kılıçdaroğlu, ağustos ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın başında olduğu T3 Vakfı tarafından Samsun'da düzenlenen TEKNOFEST'i ziyaret etmişti. 

Kılıçdaroğlu burada gazetecilere yaptığı açıklamada 'Alan gayet güzeldi. Teknolojiye, bilime yatırım yapmak çok önemli. Bu alanda da üniversitelilerin de başarı göstermesi hepimizi mutlu edecek. Burada önemli olan şu: Türkiye teknoloji alanında, özellikle de savunma sanayi alanında güzel yatırımlar yapıyor. Hepimizin de bu yatırımlara destek vermesi lazım. Bu yatırımlara A partisi B partisi ayrımı yapmak da yanlış. Yapan bizim insanlarımız' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
12
8
6
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
güney Bati

Bakalım Selçuk Bayraktar ne diyecek bu sarf edilen sözlere 😂 Doğru ise ne mutlu 🙃