Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik FETÖ'den Gözaltına Alındı: 'Yaşananlar Demokrasi Adına Yüz Karası'

etiket Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik FETÖ'den Gözaltına Alındı: 'Yaşananlar Demokrasi Adına Yüz Karası'

Batuhan
15.09.2017 - 12:58

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alındı. Kılıçdaroğlu bir açıklama yaparak 'Bugün yaşananlar demokrasi adına yüz karası. Avukatım Celal Çelik hakkındaki gözaltı kararı bir akıl tutulmasıdır. FETÖ ile mücadele adı altında FETÖ'ye destek veriliyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün avukatlık yapılanmasına yönelik yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çelik'i Ankara'da gözaltına aldı.

Çelik'in adresinde polis ekiplerinin aramaları devam ediyor. CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesi de olan avukat Çelik'in İstanbul'a getirileceği öğrenildi.

AA'ya göre gerekçe STV, Bugün TV gibi kanalların Digitürk'ten çıkarılması üzerine aboneliğini iptal ettirmesi

AA'ya göre gerekçe STV, Bugün TV gibi kanalların Digitürk'ten çıkarılması üzerine aboneliğini iptal ettirmesi

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Çelik'in kapatılan STV, Bugün gibi kanalların Digitürk'ten çıkarılması üzerine aboneliğini iptal ettirdiği, MİT TIR'larının durdurulması sürecinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanlarından Fatih Gürsul ile yoğun şekilde irtibatlı olduğu iddia edildi.

Gürsul, FETÖ'nün İstanbul Üniversitesi'ndeki yapılanmasına ilişkin 7'si tutuklu 40 sanığın “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan yargılandığı davada tutuklu sanıklar arasında yer alıyor.

Kılıçdaroğlu: 'Bugün yaşananlar demokrasi adına yüz karası'

Kılıçdaroğlu: 'Bugün yaşananlar demokrasi adına yüz karası'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, avukatı Celal Çelik'in gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: 'Bugün yaşananlar demokrasi adına yüz karası. Avukatım Celal Çelik hakkındaki gözaltı kararı bir akıl tutulmasıdır. FETÖ ile mücadele adı altında FETÖ'ye destek veriliyor.'

CHP sözcüsü Tezcan: 'Balyoz süreçlerini anımsattı'

CHP sözcüsü Tezcan: 'Balyoz süreçlerini anımsattı'

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan konuyla ilgili, ''Celal Çelik FETÖ suçlaması ile evi basılacak son insandır. Türkan Saylan'ın gözaltına alındığı Ergenekon, Balyoz süreçlerini anımsattı'' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti'den ilk açıklama: 'Bir suçu varsa adalet önünde cevap verir'

AK Parti'den ilk açıklama: 'Bir suçu varsa adalet önünde cevap verir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, Çelik'in, gözaltına alınmasına ilişkin bir soru üzerine, 'Haberi ben de gelirken yolda aldım. Gözaltındaki süreç devam edecek, tabii herhangi bir suçu varsa adalet önünde cevap verir.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
334
141
64
52
28
26
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Textn

Gerekçe adamın digitürk aboneliğini iptal etmesi mi ? Darbeden sonra İnstagram'da tayibi takipten çıkaranlarda mı fetöcü

Mr Logical

Ohooo onların yatacak yeri yok...

kartacali

Kontrollü darbe oldugunu anlamak için daha ne yapmaları gerekiyor??

Gerçek fetöcülerin kim olduğunu söylediği için aldılar elbette , meclisin ortasında fetöye övgüler yağdıran bekir bozdağ adalet bakanı iken ne bekliyosunuz ?... Devamını Gör