Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Yanıt: 'Cenazeye Gideceğimizden Herkes Haberdar'

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Yanıt: 'Cenazeye Gideceğimizden Herkes Haberdar'

Ankara'da asker cenazesinde saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Şehit cenazesine giderken dikkat etmemiz gerekiyor. Ben bile bir Cumhurbaşkanı olarak herhangi bir şehit evi ziyaretinde önce soruyorum' diyen Erdoğan'a verdiği yanıtta muhtarın ve ailenin yapacakları ziyaretten haberdar olduklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluTBMM Genel Kurulu'ndan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Ben bile bir Cumhurbaşkanı olarak, herhangi bir şehit evi ziyaretinde, öncelikle soruyorum; 'Gidişim orayı rahatsız eder mi' yönündeki açıklamalarının sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, giderken herkesle görüşüldüğünü söyledi.

"Herhangi bir beklentim yok" 📹

Kılıçdaroğlu, 'Aileyle, muhtarla görüşüldü. Kiminle görüşülecek, herkesle görüşüldü.' dedi.

Erdoğan'ın telefonla geçmiş olsun dileğinde bulunup bulunmadığı sorusuna Kılıçdaroğlu, 'Etmeyebilir. Herhangi bir beklentim yok.' karşılığını verdi.

Çubuk Kaymakamlığı: "Kılıçdaroğlu'nun gelişi anında bilgimiz oldu"

Çubuk Kaymakamlığı: "Kılıçdaroğlu'nun gelişi anında bilgimiz oldu"

Çubuk Kaymakamlığından, şehit piyade sözleşmeli er Yener Kırıkcı'nın cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için planlı bir karşılama yapılmadığı bildirildi. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Cenaze töreninin olduğu alanda sayın Milli Savunma Bakanımızı beklerken sayın CHP Genel Başkanı da gelmiş ve o anda spontane olarak karşılanmıştır. Özel olarak bilgi dahilinde planlı bir karşılama olmadığı gibi gelişinden gelişi anında bilgimiz olmuştur.'

Açıklamada, şehit ailesinin de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun törene katılacağından bilgilerinin olmadığını ilettikleri belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu saldırganlardan şikayetçi oldu

Kılıçdaroğlu saldırganlardan şikayetçi oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluşehit cenazesinde kendisine saldıranlardan avukatı Celal Çelik aracılığıyla şikayetçi oldu.

Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin Çubuk Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 9 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden 3'ü savcılıktan serbest bırakılırken 5'i ise adli kontrol şartıyla salıverilmişti.

Kılıçdaroğlu'na yumruk attığı kameralar tarafından görüntülenen şüpheli Osman Sargül'ün gözaltı süresi uzatılmıştı.

Saldırı için Meclis araştırma önergesi verildi

Saldırı için Meclis araştırma önergesi verildi

Öte yandan CHP Grup Başkan Vekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç, cenaze töreninde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyla ilgili araştırma önergesi verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
30
14
6
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erdem Gençalan

Aile sana gelme demiş neden gittin? Güvenlik güçlerine neden haber vermedin muhtar mı sağlayacak senin güvenliğini?

question

Nerde demis gelme diye? Saldiran insanlar aileden mi? Guvenlik gucleri var, videolardan belli, ama bir anda Yeni Zelanda polisi olmuslar. Kadin arabaya kaldi... Devamını Gör

uzaklardan

O şehit bir tek kendi ailesinin değil tüm Türkiyenin şehidi. İstiyen istediği gibi gider şehidin ailesi bile karışamaz.

Resho

Bu adama yapılanların 100'de 1'i malum kişilere yapılsa o köyü haritadan silerlerdi.