Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu’dan Taksim Saldırısı İçin Tepki: ‘Ülkeyi Yöneten Zat, Sen Ne İş Yapıyorsun?’

Kılıçdaroğlu’dan Taksim Saldırısı İçin Tepki: ‘Ülkeyi Yöneten Zat, Sen Ne İş Yapıyorsun?’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Taksim’de yaşanan terör saldırısı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, “Sen ne iş yapıyorsun? Maden faciası olur sorumlu yok, tren faciası olur sorumlu yok, terör saldırısı olur yine sorumlu yok, sınırlar yol geçen hanına dönmüş yine sorun yok.” diyerek eleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Siyaset böyle günler olmasın diye yapılır’

‘Siyaset böyle günler olmasın diye yapılır’

Kürsüden açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, “Çok açık ve net konuşacağım. Şimdi birileri çıkıp ‘Böyle bir günde siyaset olmaz’ diyecek. Hayır efendim siyaset böyle günler olmasın diye yapılır zaten. Bunlar ne komşuluk bilirler ne ensar, ne muhacir. Bunların tek inandıkları şey var mevki, makam ve para.” ifadelerini kullandı.

Yeni Akit gazetesi, patlama sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef göstermişti.

Yeni Akit’e tepki

Yeni Akit’e tepki

Kılıçdaroğlu, Yeni Akit’ten hesap sormazsam ‘namerdim’ sözlerini kullandı: 

Terör saldırısından nifak nasıl çıkarabilirim diye arayış içine girenler var. Özür dilerim ama bunlar alçak insanlar. Tamamı alçaktır.

Bu bir aparat. Toplumun kucaklaşmasını istemeyen, kin ve öfke kusan, her şeyden bir şeyler yapmaya çalışan, Saray’ın beslemelerinin oluşturduğu bir aparattır bu.

Bu aparat ve bu aparatı kullananlar çok iyi bilsinler. Bu fotoğrafa koyduğunuz kişi terör örgütünün pusu kurduğu kişidir. Bu fotoğrafa koyduğunuz kişi başka bir terör örgütünün saldırı planladığı kişidir.

Bu fotoğrafa kurduğu kişi bir terör örgütünü bitirme planı yapıyor diye utanmadan, sıkılmadan suçladığınız kişidir. Bu yalanlarınızın, hedef göstermenizin… Hesabını sormazsam namerdim.

Herkes bilsin, biz CHP'yiz. Ben CHP'nin Genel Başkanıyım. İşine geldiğinde terör örgütü ile iş tutanların, ölüleri kaldırıp anayasa değiştirenlerin, işine geldiğinde teröristlerle mektup arkadaşı olanların bize vatan millet dersi vermeye asla ve asla yürekleri yetmez, hadlerini bilecekler.”

Bu haber de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
10
5
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maher

400u verin bu is guzellikle cozulsun dedikten sonra bombalarin patladigi bir ulkede, o lafi diyenlere de soylediler mi acaba bu parali itler?

paranoid

bu da anca kendi kovuğundan çıtlıyor la bi sokağa çık sokağa